5 Mayıs 2024

DÜZCESPOR'DA TEKNİK SORUMLU BELLİ OLDU

DÜZCESPOR ADEM NEBİOĞLU İLE SÖZLEŞME İMZALADI

04 Temmuz 2019 Perşembe 13:30
714 Okunma
 DÜZCESPOR'DA TEKNİK SORUMLU BELLİ OLDU

 TFF 3'üncü lig takımlarından Düzcespor'da teknik sorumluluk görevine Adem Nebioğlu getirildi.

Düzcespor Başkanı Orhan Aydın’ın görevi bırakmasının ardından transfer komitesince görüşülen teknik sorumlular arasında mevcut yönetim kurulu üyeleriyle yapılan değerlendirmenin ardından teknik sorumlu ve yardımcıları belirlendi. Bir süredir teknik sorumlu arayışını sürdüren Düzcespor'da Adem Nebioğlu ile anlaştı. 
Nebioğlu'nun yardımcılıklarına da Kenan Özen, Seçkin Asuk ve Serdar Eş getirildi.
Düzcespor yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törende Nebioğlu ile sözleşme imzalandı. Nebioğlu'nun göreve gelmesinin ardından Düzcespor, yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

ADEM NEBOĞLU KİMDİR  
1968 Rize doğumlu Adem Neboğlu futbolcu olarak Mudurnuspor (1991-1992 ve Pazarspor’da forma giydi. Neboğlu  teknik adam olarak Pazarspor alt yapısında görev yaptı. 
Neboğlu 2018-2019 futbol sezonunda Pazarspor’da 13 hafta teknik sorumlu olarak görev yaptı.Adem  Nebeoğlu yönetiminde Pazarspor oynadığı maçlarda 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Neboğlu yaklaşık 20 yıldır Düzce’de ikamet ediyor ve GSM dükkanı var.  

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.