5 Mayıs 2024

Düzcespor’a Saha Kapatma ve Para cezası

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Düzcespor’a sahasında bir maç seyircisiz oynama ve para cezası verdi.

28 Şubat 2019 Perşembe 19:15
844 Okunma
Düzcespor’a  Saha Kapatma ve Para cezası

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu 24 Şubat 2019 tarihinde Düzce 18 Temmuz Stadında oynanan Düzcespor-Alibeyköyspor müsabakasında taraftarların neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle Düzcespor’a sahasında bir maç seyircisiz oynama ve para cezası verdi.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulunun açıklaması şu şekilde. DÜZCESPOR Kulübünün, 24.02.2019 tarihinde oynanan DÜZCESPOR - ALİBEYKÖYSPOR TFF 3. Lig 2. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada 6. kez gerçekleştirilmesinden dolayı 1 RESMİ MÜSABAKAYI KENDİ SAHASINDA SEYİRCİSİZ OYNAMA ve 3.000.-TL PARA CEZASI ile cezası verdi.  

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.