23 Nisan 2024

Düzcespor Yeni Teknik Sorumlusu Sarıgül İle Sözleşme yaptı

Düzcespor'un yeni Teknik sorumlu Mustafa Sarıgül Düzcespor'un Şiralık tesislerinde düzenlenen imza töreni ile göreve başladı.

22 Şubat 2020 Cumartesi 22:45
567 Okunma
Düzcespor Yeni Teknik Sorumlusu Sarıgül İle Sözleşme yaptı

Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu "Hocamıza güvenimiz tam" derken yeni teknik direktör Sarıgül "Hedefim 2. Lig" dedi. 
İmza Törenine Düzcespor Kulüp Başkanı Gökhan Kapoğlu, Kulüp Yöneticileri ve Mustafa Sarıgül katıldı.
Düzcespor kulüp başkanı Gökhan Kapoğlu, atılan imzaların ardından yaptığı açıklamada yeni teknik sorumlu Mustafa Sarıgül'ün başarılı olacağına inandığını söyleyerek; "Hocamıza Düzce'ye hoş geldin diyorum. İnşallah takımımız hedeflediğimiz yere gelecektir. Mustafa hocamıza, takımımıza ve Düzcespor taraftarımıza güvenimiz tam" dedi.

Düzcespor kulüp yöneticisi Erdoğan Bıyık ise eski antrönör Adem Neboğlu'nun asla başarısız bir hoca olmadığını ifade etti.
Mustafa Sarıgül hocamızla prensipte anlaşmıştık. Bugün de sayın başkanımız ile birlikte karşılıklı imza atarak görevine başladı. Tabiki bildiğiniz gibi antrenmanlara katıldı. Ön tanışmalar yapıldı. Sevgili hocamızın da gayretiyle önümüzdeki maçlarda başarılı olup ilk önce playof potasına gireceğiz. 

Adem hocamız, çok kıymetli, çok sevdiğimiz, kulübümüz için önemli çok sevdiğimiz bir abimiz. Kendisi bazı yerlerde yer aldı, kendisi kesinlikle başarısız değil. Başarılı bir hocamız. 
Sayın başkanımız ve yönetim kurulumuzun hedefi çok büyük. Biz ikinci lige çıkmak istiyoruz. Takımımızı buraya kadar getiren Adem hocamıza teşekkür ediyoruz.  
Mustafa hocamıza da hoşgeldin diyoruz. İnşallah hocamız ile birlikte çok daha iyi yerlere geleceğiz. Mustafa hocamız zor bir göreve talip oldu. Biz hocamıza güveniyoruz. Yönetim kurulumuz ve Düzce arkasında.

Düzcespor'un yeni antrönörü Mustafa Sarıgül ise yaptığı açıklamada  hem uzun vadede, hem de kısa vadede başarılı işlere imza atılacağının, Düzcespor'u kabul etmemdeki en büyük neden, uzun vadede  geleceğe dair bana uyan bir projesi olduğu için kabul ettim. Adem hocamıza teşekkür ediyorum. 
Gerçekten başarılı bir grup devretti bize, güzel bir ortam var. İki gün önce takımla tanıştım. Hem tesis açısından hem oyuncular açsısından güzel bir yer. 

Başarılı olacağımızı düşünüyorum. Hedeflerim arasında zaten önceliğim aldığım kulüpleri bir üst seviyeye çıkartmak, üst liglere oyuncular kazandırmak için yapılanmak. 
Altyapı ile birlikte bu işleri götürmek istiyorum. Daha önceki takımlarda bunu başardım. 1 buçuk yıllık mukavele imzaladık. Düzcespor sevenlere ve seyircilerine sevinç yaşatmak istiyorum. 
Hedeflerim arasında saha içerisinde bir planı olan,kazanmak için uğraşan bir takım oluşturacağım. Hep birlikte çalışacağız. Ben hiçbir başarının tek başına olacağına inanmıyorum. Düzcespor'umuz tüm taraftar ile şehir ile bu işi başaracağız. Bu Düzce için önemli. Hem kısa vadede hem uzun vadede başarı sağlamak istiyorum. Kısa vadeli başarılar gelir geçer. Altyapı ve kurumsal başarı yakalamak istiyorum. 

Biz uzun vadede başarılar elde etmek adına. Emek verdiğim bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Buradaki hedefim bu seviyeye getirmek. Orada çalışmalarımız yarım kaldı. Oradaki başarıyı burada yaşatmak istiyorum. Gurur duyacakları bir takım yapmak istiyorum. Eldeki imkanlarla birşeyler yapmak lazım. Çünkü transfer şansımız yok. 
Elimizdeki oyuncuları en etkin şekilde kullanacağız. Şampiyonluk tek başına olacak birşey değil. Burada süreç çok kısa. Zor maçlarımız var. Bu maçlardan sıyrılırsak en kötü play of oluşur. Biz bunu başaracağımıza inanıyoruz. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.