14 Mayıs 2024

Düzcespor Son Dakikada Üç Puanı Kaçırdı

DÜZCESPOR SAHASINDA ADIYAMAN 1953 SPOR İLE BERABERE KALDI.

04 Kasım 2018 Pazar 19:26
486 Okunma
 Düzcespor Son Dakikada Üç Puanı Kaçırdı

3ncü Lig 2inci grupta mücadele eden Düzcespor, kendi sahasında Adıyaman1954 Sporu konuk etti.

Düzcespor, teknik sorumlu Cüneyt Biçerin istifasının ardından kaptan Sabutay Alper Bayülken nezaretindeki çalışmaların ardından sahaya çıktı.

AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzcespor Kulübü Başkanı Özgür Sağlam,MHP.Milletvekili Ümit Yılmaz ve MHP.Belediye Başkan aday adayı Erdoğan Bıyık Kusursuz Kafe çalışanlarıyla birlikte izledi.

Yaklaşık 4 bin 500 taraftarda maç boyunca takımlarını destekleyerek yalnız bırakmadı.

Adıyaman 1954 Sporun gollerini 14üncü dakikada Bahtiyar ile 90+7inci dakikada Hamza İpek kaydederken Düzcesporda 45+2 ve 65inci dakikada Atila Aybarsın golleriyle fileleri havalandırdı.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında rakip takımın golüne engel olamayan Düzcespor, ligin 11inci haftasını da iki puan kayıpla kapattı.

Maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını söyleyen Düzcespor Başkanı Özgür Sağlam, talihsiz bir golle bir puanla maçı tamamladıklarını ifade etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.