29 Mart 2024

DÜZCESPOR RÖVANŞI 4 GOLLE ALDI

TFF.3.lig 27.haftasında Düzcespor evinde 68 Aksaray Belediyesporu kırmızı lacivertli taraftarlarının büyük desteği ile 4-0 mağlup ederek puanını 45 yapıp grubunda 5.sıraya yükselerek play-oof potasına girdi.

09 Mart 2020 Pazartesi 00:30
844 Okunma
DÜZCESPOR RÖVANŞI 4 GOLLE ALDI


Karşılaşmayı Düzce milletvekili Ümit Yılmaz ,Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr.Nigar Demircan Çakar,Düzce Belediye Başkanı Dr.Faruk Özlü,Aksaray Belediye Başkanı Evren Dincer,Düzce Belediye Başkan yardımcıları,siyasi parti temsilcileri,Cumayeri,Yığılca Belediye Başkanları Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu,konuk takım Başkanı Cem Çorakcı ve her iki takım yöneticileri Düzcespor sevdalıları takip etti.

Düzcespor yönetiminin hafta içinde 8 Mart Kadınlar günü nedeniyle davet ettiği kadın taraftarlar da tribündeki yerine aldı. Düzcesporlu futbolcular elinde  "Çözülüyür Şampiyonluk Düğümü, sizinle güzel Düzcespor Tribünü" pankartı ile çıktı. Daha sonra kadınların bulunduğu tribünün önüne gelen futbolcular ellerindeki karanfileri kadın taraftara atarak kadınlar gününü kutladı.Daha sonra stadyum görevlileri tarafından tek tek kadınlara karanfil verilerek bu özel günleri kutlandı. 

Bayanların da ilgi gösterdiği Düzcespor-68 Aksaray Belediyespor karşılaşmasında kırmızı lacivertli Düzcesporu desteklemeye gelen Çağsu ekibi ve Düzcespor taraftarı kadınlar günü kutlu olsun pankartı açarak oluşan bu görsel şölenine tribünler alkışlarla destek  verdi.

Maraton ve kapalı tribün tam kapasite ile dolarken,kale arkası tribününün bir bölümünde misafir takımın 50 kadar taraftarı ve Düzcespor sevdalılarıyla doldu.
Kırmızı lacivert sevdalıları takımlarını karşılaşma süresince durmadan yorulmadan desteklerini sürdürerek galibiyetin mimarları oldular. 

Maçtan dakikalar   
Karşılaşmaya baskılı başlayan Düzcespor  rakip kalede üst üste gol pozisyonlarına girdi.
17.dakikada gelişen Düzcespor atağında rakip futbolcunun yaptığı müdahale de kazanılan penaltı atışını kullanan Yusuf Akyel takımını 1-0 öne geçirdi.

32. dakikasında Bulut Kaya'nın pası ile topla buluşan Nevzat Bilen rakip kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda yaptığı düzgün vuruşla meşin yuvarlağı rakip ağlarla buluşturarak skoru 2-0 yaptı.

Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında Düzcesporun rakip kaledeki baskısında başka gol olmayınca Düzcespor soyunma odasına 2-0 önde girdi.
Düzcespor karşılaşmanın ikinci 45 dakikasına da rakip baskılı başlayan taraf oldu.
Düzcespor karşılaşmanın ikinci 45 dakşkasına rakip kalede baskı kurarak başladı.Sağlı sollu ataklar ile Aksarayspor kalesine yüklenen Düzcespor rakip kalede gol pozisyonları buldu.

60 dakikada gelişen Düzcespor kontra atağında topla buluşan Ömer Faruk Sezgin rakip defansı akarte ederek meşin yuvarlağı rakip filerlerle buluşturarak  skoru 3-0 yaptı.

64.dakikada organize gelişen Düzcespor atağında tolpa buluşan  Yusuf Akyel ters taraftaki takım arkadaşı Barış Bozdilki ile buluşturdu.Barış rakip ceza sahasına yaptığı ortada pozisyonu takip eden Ebu Sıddık Çelik meşin yuvarlağa yaptığı kafa vuruşu ile rakip  ağlarla buluşturarak skoru 4-0 yaptı. 
80.dakikada 68 Aksaray Belediyespor futbolcusunun 30 metre cıvarından yaptığı sert vuruşunda kaleci Furkan Kaçar topa yaptığı müdahale ile kornere atarak rakibine gol şansı vermedi.

Düzcespor karşılaşmanın kalan süresinde baskılı oyununu sürdürmesine rağmen karşılaşmada başka gol olmayınca Düzcespor 68 Aksaray Belediyespor engelini 4 golle geçerek grubunda 5.sıraya yükselip play-oof şansını devam ettirdi.

Hakemler:Sercan Murat Gündüzler,Erdi Abdulmeçit Sayar,Alp Osman Karaosmanoğlu
Sdat:Düzce 18 Temmuz
Saat:14,30
Düzcespor:Ferkan Kaçar,Kadir Bilimler,Ebu Sıddık Çelik,Yusuf Akyel,Bulut Kaya,Oğuzhan Yazıcı,Ömer Faruk Sezgin(dak:72-Emrah Meteoğlu),Barış Bozdilki(dak:66-Emrah Meteoğlu),Enver Ayyıldız(dak:86-Doğancan Kılıç),Onur,Demir,Nevzat Bilen 
Yedekler:Orhan Erdoğan,Muhammet Emir Yıldırım,Çağrı Tekin,Hazar Can Gençtürk
Tek sor:Mustafa Sarıgül
68 Aksaray Belediyespor:Gökhan Köstereli,Serhat Velioğlu,Fuat Yaman(dak:86-Muzafer Kahraman),Ömer Çiçek(dak:60-Muhammet Taha Şahin),Enes Soy,İlyas Ekiz,Emre Karadağ,Serkan Gürses,Hakan Aydın,İbrahim Konuksever,Vehbi Furkan Yıldırım(dak:66-Recep Metin)
Yedekler:Engin Tuna,Birkay Can,Mustafa Apardi,Yusuf Avcılar,Muzafer Kahraman
Teknik sor:Cem Kavçak
Goller:Düzcespor: dak:18-Yusuf Akyel,dak:32-Nevzat Bilen,dak:60-Ö.Faruk Sezgin,dak:64-Ebu Sıddık Çelik
Sarı kartlar:Düzcespor (dak:12-Enver Ayyıldız,dak:28-Oğuzhan Yazıcı,dak:37-Onur Demir,dak:46-Faruk Sezgin) 68 Aksaray Belediyespor (dak:14-Emre Karadağ,dak:16-Serkan Gürses,dak:28-Serhat Velioğlu,dak:57-İbrahim  Konuksever) 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.