30 Nisan 2024

DÜZCESPOR OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURULA GİDİLİYOR

Düzcespor’ un mevcut yönetim kurulu olağanüstü genel kurul kararı aldı.

18 Ekim 2019 Cuma 12:00
509 Okunma
DÜZCESPOR  OLAĞAN ÜSTÜ GENEL KURULA  GİDİLİYOR

2019-2020 futbol sezonu öncesi  yapılan genel kurulda oluşturulan Düzcespor yönetiminde  başkanının istifası sonrasında Belediye Başkanı Dr.Faruk Özlünün destekleriyle   Belediye Başkan yardımcısı Celal Kasapoğlunun önderliğinde  lige girmesi sağlanan Düzcespor olağan üstü genel kurul kararı aldı.
 Kulüp tarafından yapılan açıklamada, Düzcespor Kulübü Derneği’nin Olağanüstü Genel Kurul toplantısı 1 Kasım 2019 Cuma günü saat:15.00’da Düzce Belediyesi Kültür Merkezi büyük toplantı salonunda aşağıda belirtilen Gündem gereği yapılacağı belirtildi.
 Çoğunluk sağlanmadığı takdirde ikinci toplantı 8 Kasım 2019 Cuma günü aynı yer ve saatte yapılacaktır.

GÜNDEM 1-Açılış ve Yoklama 2-Divan Heyetinin teşekkülü ve genel kurul toplantı tutanağının imzalanması hususunda başkanlık divanına yetki verilmesi. 3-Saygı duruşu ve İstiklal marşı 4-Yönetim kurulu faaliyet, hesap ve denetim kurulu raporlarının okunması 5- Raporlar üzerinde görüşler 6-Raporların ibrası 7-Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurullarının seçilmesi 8-Dilek ve temenniler 9-Kapanış

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.