14 Mayıs 2024

Düzcespor Liderliği İstanbul'da Bıraktı

Düzcespor Deplasmanda Karşılaştığı Alibeyköyspora 2-1 Yenildi..

07 Ekim 2018 Pazar 02:13
436 Okunma
Düzcespor Liderliği İstanbul'da Bıraktı

Türkiye Futbol Federasyonu 3. lig 2. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Düzcespor Alibeyköyspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi.
İstanbul Alibeyköy Stadında oynanan karşılaşmayı Düzce Belediye Başkan Yardımcısı ve Düzcespor Kulübü Başkanı Özgür Sağlam ve 60 kadar Düzceli taraftar takip etti.
Ligin ilk beş haftasında 10 puan toplayan kırmızı lacivertli Düzcespor, ligin altıncı haftasında grubunda lider olarak çıktığı Alibeyköyspor mücadelesinde 2-1 yenilerek bir hafta önce aldığı liderliğini İstanbul'da bıraktı.
Maçın 9. dakikasında Alibeyköyspor Metehan'ın golüyle 1-0 öne geçti. Ev sahibi takım Alibeyköyspor golden sonra adeta tek kale oynadığı karşılaşmada, Düzcespor
23. dakikada Mehmet Kuruoğlu ile bereberlik golünü bularak skoru 1-1 yaptı.

Maçın 36 dakikasında Alibeyköyspor futbolcusu Metehan'ın şutu Düzcespor kalecisi Gökhan'dan döndü.Dönen top ta Düzcespor ceza sahası içinde oluşan karanbolde topu önünde bulan Alibeyköyspor futbolcusu Bünyamin takımını 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın ilk devresini Alibeyköyspor 2-1 üstün tamamladı.
Karşılaşmanın ikinci devresinde takımlar girdikleri gol pozisyonlarını çömertce harcayınca karşılaşma Alibeyköysporun 2-1 galibiyeti ile sonuçlandı.
Düzcespor sezonun altıncı maçı için gittiği İstanbul deplasmanında Alibeyköyspor 2-1 mağlup olarak haftayı 10 puanla tamamlarken Alibeyköyspor ligde aldığı ilk
galiyet sonrasında haftayı 6 puanla tamamladı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.