14 Mayıs 2024

Düzcespor Haftayı Kayıpsız Geçti.

Düzcespor Sahasında Karşılaştığı Pazarspor'u 1-0 Mağlup Etti

16 Eylül 2018 Pazar 23:58
543 Okunma
Düzcespor Haftayı Kayıpsız Geçti.

Spor Toto 3.Lig 2.grupta mücadele eden Düzcespor, ligin 3.haftasında sahasında Pazarspor'u konuk etti.

Düzcespor 18 Temmuz Şehir Stadında oynanan karşılaşmayı AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzce İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı ve Düzcespor Kulübü Başkanı Özgür sağlam ve 4 bin taraftar takip etti.

İlk iki haftada 4 puan toplayan kırmızı lacivertliler üç puan parolası ile çıktığı Pazarspor mücadelesinde Gökhan,Enver, Kadir, Muhammet Can, Mert,Salih, Mehmet,Talha,Alperen,İsmail Köse,Atilla Aybars 11i ile yer aldı.

İlk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanan karşılaşmanın, ikinci yarısına etkili başlayan Düzcespor 53.dakikada İsmail'in kaydettiği golle 1-0 öne geçti.
Karşılaşmanın geriye kalan bölümünde başka gol olmadı ve kırmızı lacivertliler sahadan tek golle galip ayrılarak üç puanı hanesine yazdırdı.
Bu sonucun ardından Düzcespor 7 puanla 3.sıraya yükselirken, konuk ekip Pazarspor ise 4 puanla 10.sırada kaldı.

Karşılaşma sonrası Düzcespor Kulüp başkanı Özgür Sağlam yaptığı açıklamada futbolcularını kutladığını söyledi.
Düzcespor teknik sorumlusu Cüneyt Biçer basın toplantısında yaptığı açıklamada galibiyetin kendileri için güzel olduğunu söyledi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.