28 Mart 2024

Düzcespor Grubunun Lideri Anagolt 24 Erzincanspor ile 0-0 Berabere Kaldı..

TFF.3.lig 25.hafta karşılaşmasında Düzce 18 Temmuz şehir stadında oynanan Düzcespor-Anagolt 24 Erzincanspor karşılaşması,0-0 beraberlikle sonuçlandı.

23 Şubat 2020 Pazar 21:15
751 Okunma
Düzcespor Grubunun Lideri  Anagolt  24 Erzincanspor  ile 0-0 Berabere  Kaldı..

Karşılaşmayı Düzcespor Başkanı Gökhan Kapoğlu,yönetim kurulu,İl ve ilçe Belediye Başkanları,Siyasi parti temsilcileri,konuk takım yöneticileri trübünleri dolduran  Düzcespor sevdalıları takip etti.

Bayanların da ilgi gösterdiği karşılaşmada,tribünlerde yer alan Düzcespor sevdalıları  karşılaşma süresinde kırmızı lacivertli takımlarını destekledi. 
Maraton ve kapalı tribün tam kapasite ile dolarken,misafir takım 50 kadar taraftarının  alındığı kale arkası yıllar sonra Anagolt 24 Erzincanspor karşılaşmasında  tekrar Düzcespor sevdalıları tribününe alındı.

Düzcespor;KFurkan Kaçar,Enver Ayyıldız,Oğuzhan Yazıcı,Kadir Bilimlier,Onur Demir,Sıddık Çelik,Bulut Kaya,Metin Sevinç,Nevzat Bilen,Barış Bozdilki,Ömer Faruk onbiri ile karşılaşmaya başladı.
Maçtan dakikalar   
Maça taraftarların büyük desteği ile çıktı. İlk kez kale arkasının dolduğu görüldü.
Karşılaşmaya her iki takımda kontrollü başladı.
dak:13-Sol Düzcespor sağ kanattan Oğuzhan'ın ortasına Nevzat topu auta attı.
dak:20-Gelişen Anagolt 24 Erzincanspor atağında Muhammet'in şutu direğin kenarından auta çıktı

dak:22-Gelişen Düzcespor atağında orta alandan atılan topu Ömer Faruk kafa ile barışın önüne indirdi,Barışın vuruşunda top üstten auta çıktı
dak:34-Gelişen Anagolt 24 Erzincanspor atağında Muhammet Kerem Aktürkoğlu'nun şutunu Düzcespor kalecisi  Furkan Kaçar topu kornere çeldi.Kullanılan korner atışında top kaleci Furkan sahip oldu. 

dak:35-Gelişen Anagolt 24 Erzincanspor atağında Mustafa Ethem Erboğa gol posizyonunu değerlendiremedi.
dak:41-Gelişen Düzcespor atağında takım arkadaşının pası ile topla buluşan Metin Sevinç boş kale yerine topu avuta attı.

dak:44-Anagolt 24 Erzincanspor atağında Muhammet Kerem Aktürkoğlu posisyonu değerlendiremedi.
Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında her iki takım sayısız gol posizyonlarını değerlendiremeyince soyunma odasına 0-0 beraberlikle girdiler.
Karşılaşmanın ikinci devresinde iki takım da geliştirdikleri karşılıklı ataklarda buldukları gol pozosyonlarını değerlendiremedi.

Anagolt 24 Erzincanspor'un bir şutunda direk gole izin vermedi.Düzcespor her iki kanattan konuk takım kalesinde gol aramasına rağmen karşılaşmada gol sesi çıkmayınca karşılaşma 0-0'lık eşitlik ile sona erdi.
Karşılaşma sonrasında grubumuzda  Liderliğe Serikspor yükselirken Düzcespor bir sıra gerileyerek 39 puanla 7.sırada yer buldu. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.