14 Mayıs 2024

Düzcespor Gol Yollarında Zorlannıyor.

Düzcespor 4.Hazırlık Maçında Bolu Karacayır Futbol Tesislerinde İstanbul Temsilcilerinden Büyükçekmece Tepeçikspor İle Karşı Karşıya Geldi. Mücadele Başladığı Gibi Golsüz Eşitlikle Sonuçlandı.

17 Ağustos 2018 Cuma 21:32
501 Okunma
Düzcespor Gol Yollarında Zorlannıyor.

Düzcespor 4. hazırlık karşılaşmasında 2018-2019 futbol sezonunda TFF.3.lig 1.grupta mücadele edecek olan İstanbul temsilcilerinden Büyükçekmece Tepeçikspor ile Bolu Karaçayır futbol tesislerinde karşı karşıya geldi.
Düzcespor maça Gökhan, Enver, Sabutay, Salih, Aybars, Alperen, Talha, Mehmet Ersavaş, İsmail, Mehmet Kuruoğlu, Kadir on biri ile başladı.

Lige kısa bir süre kalmasına rağmen Düzcespor'da takımı yönlendireçek orta sahada lider futbolcusunun olmadığı görülürken stoperlerin rakipleri karşısında ağır kalmaları, kanatlardan rakip ceza sahasına topların taşınamaması lig öncesi yaptığı hazırlık karşılaşmalarında görüldü.
Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle sonuçlanırken, ikinci yarıda da iki takım golcüleri sessiz kalınca mücadele başladığı gibi golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.