16 Mayıs 2024

Düzcespor Finale Hazırlanıyor

Kırmızı Lacivertliler Tff. 3. Lig 1.Grup Final Karşılaşması Hazırlıklarını Sürdürüyor

18 Mayıs 2018 Cuma 19:43
487 Okunma
Düzcespor  Finale Hazırlanıyor

TFF 3.Lig 1.grup finalinde Düzcespor Balıkesirde 24 mayıs 2018 tarihinde tff.2.ligi vizesi alma karşılaşması hazırlıklarını sürdürüyor.
TFF.3.lig 1.grup yarı finalinde Düzcespor evinde ve deplasmanda Bayburt Özel İdare Gençliksporu mağlup ederek, TFF.2. ligine yükselme finalinde Balıkesir de 24 mayıs 2018 Perşembe günü saat 17.00 oynayacağı Bayrampaşaspor karşılaşması hazırlıklarını Düzce 18 temmuz şehir stadında sürdürüyor.
Düzce 18 Temmuz şehir stadında teknik direktör Ufuk Özbey yönetiminde ısınma koşusuyla başlayan antrenmanda futbolcular, istasyon ve yarım saha çift kale maç yaptı.
Kulüp yöneticilerinin ve taraftarlarının takip ettiği çalışmada futbolcuların istekli oldukları görülürken, teknik sorumlu Özbeyin zaman zaman yaptığı uyarılarla çalışmayı sürdürerek idman tamamlandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.