5 Mayıs 2024

“Düzcespor Evinde 3-1 mağlup”

Kırmızı Lacivertli Takım Kızılcabölükspor’ a 3-1 Mağlup Oldu..

15 Nisan 2019 Pazartesi 10:00
649 Okunma
“Düzcespor  Evinde 3-1 mağlup”

Ligin 29.uncu  haftasında Altındağ Belediyespor maçındaki kötü tezahüratlar nedeniyle seyircisiz oynama cezası alan  Düzcespor kendi sahasında Kızılcabölüksporu konuk etti.
Düzcespor’un yeni başkanı  Orhan Aydın ve Düzcespor  Yönetim kurulu üyeleri, İl Genel Meçlis üyesi Dursun Ay,Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve protokol üyeleri de tribünden maçı izlediler.
Karşılaşmaya üstün başlayan Düzcespor  Talha ve İsmail ile rakip kalede gol aradı.

17.dakikada Kırmızı lacivertli takım futbolcusu İsmail Köse’nin kazanılan penaltı atışında bulduğu golle  1-0 öne geçti.
 31.dakikada Düzcespor futbolcusu  Talha rakip kaleciyi geçmesine rağmen  boş pozisyonda topu kaleye vurmak  yerine arkadaşına topu pas olarak çıkarmayı düşününce  Düzcespor ikinci golden oldu.
41.dakikada Kızılcabölükspor Taygun Vurgun’un golüyle berberliği sağladı.
Karşılaşmanın ilk devresi karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona erdi.


Müsabakanın ikinci devresine  Kızılcıbölükspor üstün başlayan  taraf oldu.
55.dakikada gelişen Kızılcabölükspor atağında direğe çarpıp dönen topu takip eden futbolcusu Gökhan Özer takımını  2-1 öne geçirdi.
Deplasmanda 2-1 öne geçmenin avantajını kurumak isteyen Kızılcabölükspor  oyunu kendi alanında kabul etti.

Düzcespor kapanan Kızılcabölükspor  karşısında pozisyon bulmakta zorlandı.
84. Dakika da Düzcespor rakip kaleye  beraberlik golü için yüklenirken ,atılan uzun topla kendi sahasından çıkarak buluşan  Kızılcabölükspor futbolcusu Cihat Kahraman takımını 3-1 öne geçiren golü  Düzcespor  ağlarıyla buluşturdu.

Sahasında karşılaşmaya üstün başlayan Düzcespor maçın kalan süresinde de rakip kalede etkili olamazken konuk Kızılcabölükspor 4 cü gol için Kırmızı lacivertli kaleye gol arayışını sürdürdü.
Kızılcabölükspor Düzce deplasmanında aldığı  galibiyetle play-of şansını sürdürürken,karşılaşmayı  3-1 mağlup tamamlayan Düzcespor haftayı  40 puanla 13.sırada tamamladı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.