30 Nisan 2024

Düzcespor Deplasmandan 1 Puanla Döndü

Spor toto 3. Lig 1.grupta 2019-2020 futbol sezonunda mücadele eden temsilcimiz Düzcespor ligin ilk deplasman maçında Çankaya Futbol kulübü ile deplasmanda golsüz berabere kaldı.

08 Eylül 2019 Pazar 12:00
576 Okunma
Düzcespor Deplasmandan 1 Puanla Döndü

Karşılaşmaya Düzcespor karşılaşmaya İbrahim Karaca,kadir Bilimlier, Fırat Hekimoğlu, Enver Ayyıldız,HNecati Baş, Ali Göçmen, Burak Koçer, Cüneyt Polat,Yücel Yıldırım, Hazar Can Gençtürk ve Melik yeğin 11’i ile başladı.

Kırmızı lacivertlilerde 46 dakikada Hazar Can Gençtürk’ün yerine Muhammet Yıldırım,63. Dakikada Necati Baş’ın yerine Alperen Utar ve 90. Dakikada Ali Göçmen’in yerine Mert Kürkçü oyuna dahil oldu. Düzcespor’da Ali Göçmen, Fırat Hekimoğlu, İbrahim Karaca ve Enver Ayyıldız sarı kart gördü.

Düzcespor’da cezalı  Kadır Yılmaz çelik ve hasta olan Ahmet Maran kadroda yer alamadı.
Düzcespor rakibi karşısında gol pozizyonuna girmekte zorlandı. Oyunun büyük bir bölümü orta alan mücadelesi  şeklinde geçti. Düzcespor taraftarları deplasmanda takımı yalnız bırakmadı.   

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.