4 Mayıs 2024

Düzcespor Başkanını Seçti.

Düzcespor’un 48’inci Başkanı Orhan Aydın Oldu.

06 Nisan 2019 Cumartesi 20:30
617 Okunma
Düzcespor Başkanını Seçti.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Düzcespor olağanüstü kongresini yaptı. İş adamı Orhan Aydın, Düzcespor’un 48. başkanı oldu. 
Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde yapılan Düzcespor olağanüstü kongreye yeni Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, AK Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır, Düzcespor eski Başkanı Özgür Sağlam ve kongre üyeleri katıldı. 
Divan Başkanlığı’nı Avukat Ali Dilber, Divan heyeti üyeliğini Bayram Ali Kubilay ve Murat Postoğlu'nun üstlendiği olağanüstü kongre gelir ve giderlerinin okunmasıyla başladı.


Kongrede başkanlık görevini devreden Özgür Sağlam, imkanlar doğrultusunda ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi.
Düzcespor’un yeni başkanı Orhan Aydın, kulübün yüksek miktarda borcunun olduğunu vurgulayarak, "Öyle hesaplarda görüldüğü gibi 2 milyon falan değil. 4-5-6-7 milyon. Borçların birisini bitirirsek birisi çıkacak, birisini bitirsek birisi çıkacak. Yapmamız gereken şey, Düzcespor’u kurumsal hale getirmek için çaba sarf etmek.

Ben ve yönetim kurulum olarak en büyük sermayemizi ortaya koyarak ki bu da fikirdir, akıldır. Bunu başaracağımızı ümit ediyorum” şeklinde konuştu. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.