14 Mayıs 2024

Düzcespor Antalya'da Kaybetti

Düzcespor Deplasmanda Karşılaştığı Kemerspor 2003 Takımını 2-0 Mağlup Oldu.

24 Eylül 2018 Pazartesi 01:41
553 Okunma
Düzcespor Antalya'da Kaybetti

Türkiye Spor Toto 3. lig 2. grupta şampiyonluk mücadelesi veren Düzcespor Kemerspor 2003 takımı ile deplasmanda karşı karşıya geldi.
Düzcespor, ligin 4.haftasında Antalya deplasmanında Kemerspor 2003 takımına 2-0 yenildi.
Kemer Dr.Fehmi Öncel Stadında oynanan karşılaşmayı Düzce Belediye Başkan Yardımcısı ve Düzcespor Kulübü Başkanı Özgür Sağlam ve Düzce yazılı ve görsel basın temsilcileri,özel araçlarıyla gelen bir grup Düzce'li takip etti.

İlk üç haftada 7 puan toplayan kırmızı lacivertliler üç puan parolası ile çıktığı Kemerspor mücadelesine Gökhan, Erkan, Kadir, Muhammet, Mert, Salih, Sıddık, Mehmet, Talha ,Alperen, İsmail 11i ile çıktı.
İlk yarısı 0-0 eşitlikle sonuçlanan karşılaşmanın, ikinci yarısına etkisiz başayan,ligin 3.haftasında evinde karşılaştığı Pazarsporu 1-0 yenen, Düzcespor, sezonun dördüncü maçı için gittiği Antalya deplasmanında Kemer Dr.Fehmi Öncel stadyumunda 60.dakikada Kemerspor 2003 futbolcusu Ahmet Maran,90+2 de Hasan Emiroğlu'nun attıkları gollerle karşılaşmayı 2-0 mağlup tamamladı.


ikinci devrenin hemen başında Kemerspor Düzcespor kalesinde oluşturduğu baskıyı Düzcespor kalecisi Gökhan yaptığı kurtarışlarla rakibe gol şansı vermedi.
54.dakikada Düzcespor gole çok yaklaştı. Talha'nın vuruşunda rakibe çarparak üst direğe vurarak kornere çıktı. Kullanılan kornerden Düzcespor sonuç alamadı.

60. dakikada Kemerspor oyuncusunun sağ taraftan kullandığı serbest atışta futbolcusu Ahmet Maran ceza sahası içinde aşırtma bir kafa vuruşla topu Düzcespor fileleriyle buluşturarak takımını 1-0 öne geçirdi
dak:90+2 Düzcespor'un etkili olamadığı maçın uzatma dakikalarında Kemerspor futbolcusu Hasan Emiroğlu farkı ikiye çıkardı.

Maçın kalan bölümünde başka gol olmazken Düzcespor Kemerspor'a 2-0 mağlup oldu.
Ligin 4.haftasını Düzcespor 7 puanla beşinci tamamlarken,Kemerspor 6 puanla altıncı tamamladı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.