5 Mayıs 2024

Düzcespor 3-1 Elaziz Belediyespor

Spor Toto 3.Lig 2.Grup 32inci hafta karşılaşmasında Elaziz Belediyespor’u konuk etti. Düzcespor İsmail, Tunahan ve Mehmet Ersavaş’ın attığı gollerle rakibini 3-1 ile geçerek hanesine 3 puanı yazdırdı.

22 Nisan 2019 Pazartesi 11:45
677 Okunma
Düzcespor 3-1 Elaziz Belediyespor

Düzcespor  karşılaşmaya kalede Gökhan, savunmada Erkan, Sabutay, Mehmet Kuruoğlu, Kadir, Orta sahada Mehmet Ersavaş ve Muhemmet Can, Sağ kanatta Tahla ve sol kanatta İsmail, forvet arkasında Yusuf Emre ve ileri uçta ise Aybars ilk on biri ile başladı.
Jandarma Teşkilatının 180'inci kuruluş yıldönümü nedeniyle futbolcular sahaya jandarma kıyafetli çocuklarla birlikte çıktı. Düzce Jandarma Alay Komutanı Albay Mustafa Çetinkaya hakemlere çiçek verdi.


Albay Mustafa Çetinkaya, İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Düzcespor’un yeni başkanı Orhan Aydın ve yönetim kurulu üyeleri tribünden maçı izlediler.
 
Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı ataklar ile geçti. İlk yarıda 38.dakikasında  Düzcespor  köşe vuruşunda İsmail ilin gölü  ile 1-0 öne  geçti.
Maçın 41'inci dakikasında gördüğü sarı karta itiraz eden Elaziz Belediyespor'lu Mustafa Soytaş, ikinci sarı kartın ardından kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Karşılaşmanın  ilk  devresini Düzcespor  1-0 önde tamamladı.

Karşılaşmanın  ikinci  devresine etkili başlayan Düzcespor 49.dakikada ikinci devrede oyuna dahil olan Tunahan Birinci ’nin  golüyle 2-0 öne geçti.
Düzcespor , bu golün hemen ardından Elaziz Belediyesporun golüne engel olamadı.

50'nci dakikada Elaziz Belediyespor'lu Yunus Can rakip ağları havalandırarak farkı bire indiren golü attı.
63.dakikada Düzcespor futbolcusu Mehmet Ersavaş  attığı golle karşılaşmayı 3-1  galip tamamlayarak, haftayı 43 puanla 10 sırada tamamlayarak  ,ligin son iki haftasında ligde kalmayı garantiledi.

 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.