5 Mayıs 2024

Düzcespor 3 Puanı Son Dakikada Kaçırdı.

DÜZCESPOR:2 KIRŞEHİR BELEDİYESPOR:2

20 Mart 2019 Çarşamba 23:00
507 Okunma
Düzcespor  3 Puanı Son Dakikada Kaçırdı.

TFF 3'üncü lig takımlarından Düzcespor, kendi sahasında grup lideri Kırşehir Belediyespor’u konuk etti.  

Ligin 27'nci haftasında grubun güçlü takımlarından Kırşehir Belediyespor ile karşılaşan kırmızı lacivertli takım İsmail Köse ve Talha Aydemir'in attığı gollerle 2-0 öne geçti.

45'inci dakikada Kırşehir Belediyespor Turgay'ın penaltıdan attığı golle farkı bire indirdi. Soyunma odasına 2-1 önde giden ev sahibi takım ikinci yarıda da baskılı oyununu sürdürdü.

90'ıncı dakikada Cihan Ateş'in golüne engel olamayan Düzcespor, kalesinde gördüğü son dakika golüyle sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı.
Son üç karşılaşmadan puan çıkartamayan kırmızı lacivertli takım son dakikada yedikleri gollerle hanesine bir puan yazdırdı. Düzcespor, 27. haftayı  grubunda 37 puanda  9. sırada tamamlarken, Kırşehir Belediyespor 50 puanla liderliğini sürdürdü.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.