15 Mayıs 2024

Düzcespor 2.Lig Kapısına Dayandı.

Düzcespor Play-off Yarı Final Rövanş Maçında Bayburt Grup İl Özel İdare Gençliksporu Deplasmanda 2-1 Mağlup Ederek Finale Çıktı.

16 Mayıs 2018 Çarşamba 16:33
443 Okunma
Düzcespor 2.Lig Kapısına Dayandı.

Ligi son maçta 5. bitirerek play-off oynama hakkı elde eden temsilcimiz yarı finalde Bayburt Grup İl Özel İdaresporu iki maçta da mağlup ederek play-off finaline yükseldi.
Kulüp başkanı Muzafer Leblebici protokolde Bayburt yöneticileri ile maçı takip ederken 200 kadar taraftar maç süresince Düzcesporu destekledi.

Düzcede oynanan ilk maçı 1-0 kazanmanın avantajı ile Bayburta giden kırmızı lacivertliler deplasmanda da 2-1 galip gelerek ile 2.lige yükselme finalinde oynama hakkını elde etti.
Düzcespor, maça Alper,Bedri,Zihni,Tayfun,Burçak, Oktay,Hüseyin,Buğra, Çağrı ve Serhat, Mustafa Bedirhan Çelik tertibi ile başladı.
İlk maçtaki avantajlı skorunda etkisiyle Düzcespor skoru korumaya yönelik bir oyunla maça başladı. Rakibini çok iyi kilitleyen Düzcespor net bir pozisyon vermeden ilk yarıyı golsüz beraberlikle bitirmeyi başardı.

İkinci yarıya Düzcespor hızlı başladı. Maçın 50.dakikasında Düzcespor sol taraftan kullandığı korner ataşında ön direğe koşu yapan Tayfun kafa ile Düzcesporu 1-0 öne geçirdi.
Maçın 66.dakikasında Düzcespor rakip kaleye 35 metre civarından futbolcusu Oktayın kullandığı serbest atışta Oktay topu rakip filelerle buluşturarak skoru 2-0 yaptı. Müsabakanın 73.dakikasında Bayburt Grup İl Özel İdarespor kazandığı penaltıyı kullanan futbolcusu Zafer farkı bire indirdi.
İlerleyen bölümlerde başka gol olmayınca müsabaka Düzcesporun 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.Maç sonrasında Bayburtlu sporseverler Düzcesporu alkışlarla soyunma odasına gönderdi.
20.05.2018 tarihinde federasyonun belirleyeceği tarafsız sahada tek maç üzerinden finalde Bayrampaşaspor ile 2.lige çıkma mücadelesi verecek.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.