5 Mayıs 2024

Düzcelilik Ruhuna Sahip Herkez Düzcespora Talip Olabilir

Keskin Düzcespor Başkanlığına Taliplinin Çok Olduğunu Belirterek, Burada Düzcelilik Ruhu Önemlidir.

02 Nisan 2018 Pazartesi 17:06
390 Okunma
Düzcelilik Ruhuna Sahip Herkez Düzcespora Talip Olabilir

Ak Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, İl parti binasında yaptığı basın açıklamasında 5 nisan da Düzcesporun kaderini belirleyecek kongrede Düzcespor başkanlığına taliplinin çok olduğunu belirterek, burada Düzce lilik ruhu önemlidir. Bu ruha sahip olan herkes Düzcespora talip olabilir dedi.
5 Nisanda kongresi yapılacak olan Düzcespor a çok sayıda aday olduğunu kaydeden Keskin, Düzcespor başkanlığına talip olmak için Düzceli değil Düzce lilik ruhuna sahip olunması gerektiğinin altını çizdi.
Düzcesporu layık olduğu yerlerde görmek istiyoruz Düzcesporun sahipsiz olmadığını kaydeden Keskin yaptığı açıklamada şunları kaydetti:
Düzcespor sahipsiz değildir. Biz her zaman siyasi irade olarak da, belediye olarak da Düzceliler olarak da Düzcespora sahip çıktık. Şu anda da sahip çıkıyoruz. Biliyorsunuz başkanımız istifa etti. Biz de Düzcesporumuzu sahipsiz bırakmamak adına uğraşıyoruz. Ama bu şekilde yürümesi de doğru değil. Düzcesporu layık olduğu yerlerde görmek istiyoruz. Şu an da hem sporcularımızın, hem yönetim kadrolarımızın motivasyonunu bozmamak adına hep birlikte ilgileniyoruz. Şu anda Düzcesporumuza destek veren çok ciddi firmalarımız var. Sürekli onlar da ilgileniyorlar. İşadamlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Düzcelilik ruhuna sahip olan herkes Düzcespora talip olabilir Dışarıdan birisi gelecekmiş diye bir şey yok. Düzcemizde olan Düzcemizde iş yapan, ticari faaliyetlerde bulunan sanayicilerimiz var. Düzcede 72 millet yaşıyor. Onun için burada Düzcelilik ruhu önemlidir. Bu ruha sahip olan herkes Düzcespora talip olabilir. Önceden hiç talip yoktu Düzcespor ortadaydı. Biz Düzcespora sahip çıkarak, Düzcespora sahip çıkılması gerektiğini ifade ederek taliplerimiz çok.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.