29 Mart 2024

Düzce'de Yüzme Bilmeyen Kalmayacak

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından 3.ve 4. Sınıf öğrencilerine yönelik "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi devam ediyor.

05 Şubat 2020 Çarşamba 20:15
598 Okunma
Düzce'de Yüzme Bilmeyen Kalmayacak

Gençlik ve Spor İl Müdürlüklerine bağlı havuzun daha aktif olarak kullanılması, ilkokulda okuyan 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin Beden Eğitimi ile Oyun dersini yüzme öğrenerek değerlendirmeleri amacıyla planlanan "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" projesi Düzce’de de devam ediyor.
Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yüzme antrenörleri tarafından ayda 3 okul ve 250 öğrenciye haftanın 4 günü, 4’er saatten yüzme eğitimi veriliyor. Şuana kadar toplam 1500 öğrenciye yüzme eğitimi verildi.
Öğrencilerin ve ailelerin projeden duyduğu memnuniyeti dile getiren Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü İsa Yazıcı, "İnşallah el ele vereceğiz, sadece yüzme değil birçok branşta sporu öne çıkartarak tüm kötülüklerin üzerine gideceğiz. Hem zihnen hem bedenen sağlıklı toplum olacağız. Bunun yanında da tabii ki uluslararası anlamda göğsümüzü kabartacak, Ay-Yıldızlı bayrağımızı göndere çektirecek şampiyonları da buradan yetiştireceğiz" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.