14 Mayıs 2024

Düzce'de Gol Sesi Çıkmadı

Düzcespor Sahasında Ofspor İle 0-0 Berabere Kaldı

04 Eylül 2018 Salı 00:31
496 Okunma
 Düzce'de Gol Sesi Çıkmadı

Spor Toto 3.Lig 2.Grupta 2018-2019 sezonunun mücadele eden Düzcespor ligin ilk haftasında evinde 18 Temmuz Şehir Stadında konuk ettiği Ofspor ile 0-0 berabere kaldı.

2 Eylül Pazar günü oynanan ve Saat 16:30da başlayan maça Düzcespor sahaya Gökhan, Erkan, Sabutay Alper, Kadir, Atilla Aybars, Talha, İsmail, Mehmet Erşavaş, Mehmet Kuruoğlu, Salih, Alperen on biri ile çıktı.
Sezonun ilk karşılaşmasında Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Ak Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ile İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz, Boluspor Başkanı Necip Çarıkçı ve yönetim kurulu üyeleri, Düzcespor Kulüp Başkanı Özgür Sağlam ve yönetim kurulu, Düzcespor eski Başkanlarından Sadık Dik ve Muzafer Leblebici Düzcesporu bu önemli maçta yalnız bırakmazken, yaklaşık 4 bin Düzcespor taraftarı da tribünde yerini aldı.

90 dakika boyunca iki takım golcüleri de sessiz kalınca karşılaşma başladığı gibi golsüz eşitlikle sonuçlandı ve iki takımda sahadan 1 puanla ayrıldı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.