15 Mayıs 2024

Düzce'de Antrenörlere Eğitim

Tff'nin Gerçekleştirdiği Zorunlu Antrenör Seminere Düzce'de 183 Antrenör Katıldı

02 Haziran 2018 Cumartesi 11:15
467 Okunma
Düzce'de Antrenörlere Eğitim

Düzce TÜFAD şube başkanı Şeyp Murat Şaabe antrenörlerin TFF eğitimcileri tarafından bilgilendirildiğini ifade etti
Seminerin ardından Düzce TÜFAD Şubesi tarafından gerçekleştirilen iftar yemeğine geçildi. İftar yemeğine seminere katılan antrenörler, hakem camiası, futbol saha komiserleri katıldı.

2 Yılda bir yapılan Türkiye Futbol Federasyonu zorunlu antrenör semineri Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Konferans salonunda gerçekleştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu Antrenör eğitmeni Nur Mustafa Gülen Türkiye Futbol Federasyonu ve Düzce TUFAD Şubesinin ortaklaşa gerçekleştirdikleri zorunlu antrenör eğitim seminerinde antrenörlerimizin bilgilerini yenilemelerini gerçekleştirdik. Zorunlu eğitim seminerine katılmayan antrenörlerimiz diğer illerde gerçekleştirilecek seminerlere katılmaları gerekir. 2 yılda bir yapılan seminere katılan antrenörlerimiz amatör ve Profesyonel takımlarda görev alırlar. Katılmayan antrenörlerimi görev alamazlar.

Düzce TUFAD şube Başkanı Şeyp Murat Şaabe gerçekleştirdiğimiz iftar yemeğinde Düzce spor camiasıyla birlikte nezih bir ortamda doğa ile iç içe EVÇEK tesislerinde iftarımızı açtık. İftarımıza iştirak eden spor camiamıza ve misafirlerimize teşekkür ederim.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.