14 Mayıs 2024

Düzce Yağlı Pehlivan Güreşleri Başladı

Bu Yıl 12.si Düzenlenen Düzce Belediyesi Yağlı Güreşleri Kalıcı Konutlar İsmail Atay Güreş Er Meydanında Başladı.

21 Temmuz 2018 Cumartesi 13:08
539 Okunma
Düzce  Yağlı Pehlivan Güreşleri Başladı

12.si gerçekleştirilen Düzce Yağlı Güreşleri başladı. Sabah saatlerinde başlayan yağlı güreşlerde önce minik kategorilerinde yağlı güreşlerle başladı.

TÜM SPORCULARA BAŞARILAR DİLİYORUM
Güreşleri takip etmek için güreş alanına bulunan AK Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, yaptığı konuşmasında ,duyduğu memnuniyetini dile getirerek aslında her etkinlikte küçük katılımcıları gördükçe umutlanmamız gerekiyor. Toplamda 360 güreşçimizin bu etkinliğe katıldığını öğrenmiş bulunuyorum. Hepsine başarılar diliyorum. Hepsi kazansa da kaybetse de geleneksel spora katkı verdikleri için bizim için çok kıymetliler. Tüm sporculara başarılar diliyorum.

Bütün sosyal imkanları sizlere sağlıyoruz
Güreşleri takip etmek için güreş alanında bulunan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, bugün burada 12.sini yapacağımız tarihi yağlı güreşleri yapılacak ve hep birlikte çok güzel bir güreş izleyeceğiz. Değerli dostlar, bu güreş meydanını bizler daha iyi duruma getirdik. Bu sene tribünlerimizin arka tarafında hem bayanlar için hem erkekler için lavabolar, mescitler, pehlivanlarımızın duş alacağı duş alanlarını yaptık. Ayrıca öğle saatlerinde ikramlarımız olacak. Bugün bu meydanda bütün sosyal imkanları sizlere sağlıyoruz. Bir belediye başkanı olarak size bu güreş meydanını hazırladık ve sizlerde seyredeceksiniz.

Konuşmaların ardından MİNİK BOY güreşleriyle 12.düzenlenen Düzce Belediyesi yağlı pehlivan güreşleri başladı.

Minikler kategorisinde güreşen Nurettin E. isimli pehlivan sakatlanarak olay yerinde bulunan 112 Acil Servis ekipleri tarafından tedavisi yapılmak üzere hastaneye kaldırıldı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.