26 Nisan 2024

Düzce Okullar Arası Zeka Oyunları Bölge Şampiyonası Finallerinde..

Türkiye okullararası zeka oyunları Bölge şampiyonasında Ortaokullarda 1.,Liseler arasında 3.olarak finallerde Düzce'yi temsil edecekler.

25 Aralık 2019 Çarşamba 19:00
718 Okunma
Düzce Okullar Arası Zeka Oyunları  Bölge Şampiyonası Finallerinde..

Milli Eğitim Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Zekâ Vakfı işbirliğiyle düzenlenen Türkiye Okullar Arası Zekâ Oyunları Bölge Şampiyonası Ortaokul Kategorisinde Karadeniz Bölgesi 1.si olarak, Lise takımıyla ise bölge 3.sü olarak  Türkiye finallerine kalan Düzce Bilim ve Sanat Merkezi  Takımı Bilsem Felsefe öğretmeni Bülent Şimsek danışmanlığında 21 Aralık Cumartesi Ankara'da yapılan Türkiye finallerinde Düzce ilini  2 takımla temsil etti.

Ortaokul kategorisinde 917 okul arasından en yüksek puanı alan 2. okul olarak birçok marka okulu geride bırakmış ve Türkiye 2.si olmuşlardır, lise takımımız ise 587 lise arasından Türkiye 4.sü olarak ödül almaya hak kazanmışlardır.

Düzceyi TÜBİTAK ve Türkiye Zeka Vakfı tarafından düzenlenen ka oyunları bÖlge şampiyonasında Düzce'yi temsil eden Takımlarımızda yer alan ortaokul Öğrencileri İrem Gülce Yazgan, Elif Naz Sarı ve  Umut Kağan Yazgan ile Lise öğrencileri  Ceren Kavak, Eylül Topçu, Sümeyye Rana Kuş ve danışman öğretmenine ileri bir tarihte Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Ziya Selçuk tarafından ödülleri verilecek.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.