25 Nisan 2024

"Düzce Kom Sahte İçkiye Geçit Vermedi"

Operasyonda çok sayıda sahte içki ve üretiminde kullanılan alet ele geçirildi.

25 Temmuz 2019 Perşembe 15:15
666 Okunma

Şehrin huzuru ve güvenliği için mesai tanımaksızın çalışan  İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekipleri tarafından gerçekleştirilen kapsamlı operasyonda, şehir merkezinde üretim yapan bir depoya baskın gerçekleştirildi. 
Gerçekleştirilen titiz operasyon sonucunda dansimetre (yoğunluk ölçer) ve damıtma amacıyla kullanılan tarzda düdüklü tencere, fanlı kova, aroma, maya gibi sahte içki üretiminde kullanılan malzemelere ulaşıldı. Ayrıca sahte olduğu belirlenen 2 şişe viski, 2 şişe votka, 1 şişe rakı, 1 şişe etil alkol ve 1 şişe damıtılmış alkol ele geçirildi. 
Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin başarılı çalışması ardından yakalanan ve sahte içki üretimi yaptığından şüphelenilen şahıs gözaltına alınarak işlemleri başlatıldı. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.