14 Mayıs 2024

Düzce Derbisinde Gol Sesi Çıkmadı.

Spor Toto Bal Liginin Birinci Haftasında Cumayeri Stadında Karşılaşan Çilimli Belediyespor Kaynaşlı Belediyespor Karşılaşması O-o Beraberlikle Sonuçlandı.

27 Eylül 2018 Perşembe 19:56
468 Okunma
Düzce Derbisinde Gol Sesi Çıkmadı.

2018-2019 futbol sezonunda Düzce ilini Spor Toto Bal liginde 10 grupta temsil eden Çilimli Belediyespor Kaynaşlı Belediyespor ligin1.haftasında Cumayeri stadında karşı karşıya geldi.

Spor Toto Bal liginde sezonun ilk karşılaşmasında eşleşen Düzce ilinin iki guzide kulüpleri Çilimli Belediyespor ve Kaynaşlı Belediyespor sporcularının sahadaki mücadeleleri taraflı tarafsız spor severlerden ve spor oteritelerinden olumlu not aldı.

Sezonun ilk karşılaşmasında Cumayeri ilçe stadında oynanan maçta Çilimli Belediyespor ve Kaynaşlıspor 0-0 berabere kalarak puanları paylaşarak lige birer puanla
başladılar.Ligin ikinci haftasında Çilimli Belediyespor deplasmanda Zonguldak temsilcisi Devrekspor ile karşılaşırken, Kaynaşlı Belediyespor diğer Zonguldak temsilcisi Karadeniz Ereğli Belediyespor ile karşılaşaçak.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.