26 Nisan 2024

Düzce ‘de Faruk Özlü Kazandı

Partililer Özlü’ nün Zaferini Kutladılar

01 Nisan 2019 Pazartesi 14:30
581 Okunma
 Düzce ‘de Faruk  Özlü  Kazandı

Düzce'de 31 Mart yerel seçimlerinde eski Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı AK Parti'li Faruk Özlü, resmi olmayan sonuçlara göre 44 bin 108 oyla Düzce'nin yeni belediye başkanı oldu. Özlü, oyların yaklaşık yüzde 47'sini alırken Millet ittifakının adayı Ömer Küçük 26 bin 236, MHP'li Erdoğan Bıyık'da 20 bin 402 oy aldı.  
Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından partililer Özlü'nün zaferini coşkuyla kutladılar. Cedidiye Meydanı'nda halka hitap eden Özlü, Düzcelilere teşekkür ederek, "Dört aya yakın zamandır seçim süreci yaşadık. Teşkilatlarımız çok büyük çaba sarf etti, ev ev dolaştık. Sizlerin gönüllerine ulaşmaya çalıştık.
Bugün sizlerin teveccühüyle Düzce Belediye Başkanlığı seçimleri sonuçlandı. Kazanan Düzce olmuştur." diye konuştu.

"31 Mart seçimlerinin galibi, kazananı Düzce'dir" diyen Özlü, şunları kaydetti:
"Cumhurbaşkanımızın dediği gibi 'Gün geçti, yarın yeni bir gün.' Yarından itibaren inşallah Cumhurbaşkanımızın Düzce ziyaretlerinde söylediği gibi; bir dönüşüm, değişim başlayacak. Daha çok çalışacağız, yapamadıklarımızı yapacağız. Oy veren vermeyen tüm Düzcelilerin hizmetinde olacağız. Seçimlerin sonuçları açıklanıyor. Bu seçimlerde kazanan Cumhur İttifakı olmuştur. Bundan sonraki süreçte mahalle mahalle, köy köy sizin hizmetinde olacağız.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.