3 Mayıs 2024

Düzce Akparti’ de “KESKİN” Dönemi Başladı

İL BAŞKANI KESKİN “ REFERANSIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’DIR” DEDİ

25 Ocak 2019 Cuma 22:30
975 Okunma
Düzce Akparti’ de “KESKİN” Dönemi Başladı

Ataması yeni yapılan Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, tamamladığı yönetim kurulu listesini düzenlediği basın toplantısı ile kamuoyuna duyurdu. Keskin yaptığı açıklamada “ Bu listeyle temiz bir sayfa açtık, Referansımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” dedi.
Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, oluşturduğu yeni yönetim kurulu listesini düzenlediği basın toplantısında kamuoyuyla paylaştı. 

Keskin’in yeni listesinde eski İGM Başkanı Sinan Aydın, Belediye Başkan Aday adayı Orhan Aydın, İl Başkanı aday adaylarından Mine Met, Düzce Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Kaya, Ak Parti Kurucu Yönetim kurulu üyelerinden Recep Pak,  Düzce MÜSİAD eski başkanlarından Mehmet Selçuk Sönmez, Milletvekili Aday Adaylarından  Ayşe Seymen Danışan gibi isimlerde yer alıyor.

Ak Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, bu listenin tertemiz bir liste olduğunu belirterek “Bu listeyle temiz bir sayfa açtık. Bu liste benim inandığım  güvendiğim bir listedir.

Bu liste Düzce’de tertemiz bir listedir. Teşkilat tertemiz olacak. İnsanlarla pozitif olacak. Herkese yakın olacak. Referansımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. “ dedi:İl Başkanı Mustafa Keskin toplantı sonrası listeyi okuyarak basın mensuplarıyla yeni listeyi paylaştı

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.