3 Mayıs 2024

Düzce Ak Parti İl Başkanlığı ve Başkan Adayları Tam Kadro Katıldı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısında, partisinin seçim manifestosunu açıkladı.

31 Ocak 2019 Perşembe 21:45
902 Okunma
Düzce Ak Parti İl Başkanlığı ve Başkan Adayları Tam Kadro Katıldı.

Toplantıda Düzce il, ilçe ve belde belediye başkanları ile parti teşkilatları da hazır bulundu. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti 31 Mart 2019 Yerel Seçimleri Aday Tanıtım Toplantısı'nda yeni dönemdeki belediyecilik anlayışlarını 11 başlık altında açıkladı.  

Toplantıda Düzce Başkan Adayı ve eski Bakan Dr. Faruk Özlü, Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay ile yeniden aday gösterilen ilçe ve belde belediye başkanları, Gölyaka Adayı Yakup Demircan, Düzce eski Milletvekili Fevai Arslan, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin ve yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.  

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.