5 Mayıs 2024

Dünya Şampiyonluğunu Korudu

Tacyıldız Tayland'ın başkenti Bangkok’ta düzenlenen Büyükler Dünya Muaythai Şampiyonasında şampiyonluk unvanını kurudu.

29 Temmuz 2019 Pazartesi 14:00
610 Okunma
Dünya Şampiyonluğunu Korudu

Düzce Üniversitesi’nin Milli Sporcusu ve Dünya Şampiyonu Bediha Tacyıldız, Tayland’ın başkenti Bangkok’ta düzenlenen ve 102 Ülkeden 850 sporcunun katılım sağladığı Büyükler Dünya Muaythai Şampiyonası’nda rakiplerine şans tanımayarak, dünya şampiyonu unvanını korumayı başardı.
Düzce Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü öğrencisi olan başarılı sporcu, başarılı kariyerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Birçok alanda şampiyonluğu bulunan başarılı öğrencimiz Bediha Tacyıldız, 67 Kg’da çıktığı ringde birbirinden zorlu rakiplerini geride bırakarak, finalde İsveçli rakibi ile karşılaştı. Dünya şampiyonluğu için mücadele eden şampiyon sporcumuz, İsveçli rakibini yenerek tekrardan dünya şampiyonu olmayı başardı.
Milli sporcuyu tebrik eden Düzce Üniversitesi yaptığı açıklamada “Ülkemize, Üniversitemize ve şehrimize birçok kez şampiyonluk sevinci ve gururu yaşatan Dünya Şampiyonu Milli Sporcumuz Bediha Tacyıldız’ı başarılarından dolayı tebrik eder, kendisinin dünya çapında bir sporcu olmasına katkı sunan başta ailesi olmak üzere, hocalarına ve antrenörlerine teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.