28 Mart 2024

Dr. Faruk Özlü “Kazanan Düzce’dir”

“Seçim geride kaldı, şimdi gece gündüz çalışma vakti”

01 Nisan 2019 Pazartesi 14:45
625 Okunma
Dr. Faruk Özlü “Kazanan Düzce’dir”

31Mart yerel seçimlerinde, kesin olmayan seçim sonuçlarına göre; Düzceli hemşerilerimin desteği, güveni ve teveccühleri doğrultusunda Düzce Belediye Başkanı seçilmiş bulunuyorum.
Yaklaşık 4 ay devam eden seçim kampanyam boyunca bana destek olan, benimle birlikte yol yürüyen, çalışan, yorulan tüm teşkilat başkanlarımıza, üyelerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, mahalle temsilcilerimize ve gönüllü kardeşlerime teşekkürlerimi ve şükranlarımı sunuyorum. Bu yoğun süreçte benimle birlikte yorulan ve varlıklarından güç aldığım sevgili eşime ve çocuklarıma teşekkür ediyorum.
Ayrıca bana Düzce’ye hizmet etme yolunda büyük destek olan, Düzce’ye gelerek bizleri onurlandıran, ilham veren Cumhurbaşkanımız, liderimiz Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a, AK Parti Genel Merkez yöneticilerimize, Düzce’ye gelerek kampanyamıza destek olan bakanlarımıza, milletvekillerimize teşekkürlerimi ve şükranlarımı arz ediyorum.
Seçim startının verildiği günden bugüne kadar, siyasi ahlaki ve insani değerlerin ve nezaket ölçülerinin dışına çıkmadan, yapıcı ve uzlaşmacı bir kampanya yürüttüm. Belediye seçimlerini hiçbir koşulda kişiselleştirmedim. Sadece projelerime odaklandım ve Düzce’mize ilişkin hayallerimi hemşerilerimle paylaştım. Düzce bizim evimiz dedim.  Bu evin içinde ki tüm kardeşlerime eşit ve adil davrandım.  Bu duruşum, Belediye Başkanlığım sürecinde de muhakkak devam edecek. Partimin ve şahsımın bu tavrına aynı biçimde nezaket ölçülerinde karşılık veren diğer siyasi partilerin adaylarına ve tercihi ne olursa olsun sandığa giderek Düzce’miz ve ülkemiz için oy kullanan tüm seçmenlerime teşekkür ediyorum.
Artık, seçim geride kalmıştır. Düzceli kardeşlerimin iradesi sandığa yansımış ve Düzce’miz kazanmıştır. Şimdi Düzce için gece gündüz çalışma, vaatlerimizi ve projelerimizi yerine getirme, hemşerilerimizin desteğine ve güvenine layık olma vaktidir.
Düzce’yi sadece belediye hizmetleri ile değil, sanayisiyle, üretimiyle, tabiatıyla, eğitimiyle, bilimiyle, teknolojisiyle, sağlığıyla, ulaşmıyla, tarımıyla, sanatıyla, kültürüyle ve turizmiyle göz dolduran, parmakla gösterilen, örnek bir marka şehir haline getirmek için tüm enerjimizi ortaya koyacağız.
Yüksek Seçim Kurulu’nun kesin sonuçları ilanının ardından mazbatamı alıp görevime başlayacağım. Düzceli kardeşlerimin oylarıyla bana tevdi ettikleri Belediye Başkanlığı görevinin, büyük bir onur ve aynı zamanda sorumluluk olduğunu biliyorum. Kampanyam boyunca da belirttiğim gibi; bana verilen bu büyük emanete sahip çıkacağım.
Belediye Başkanı seçilmem nedeniyle, şahsıma ve belediyemize çiçek göndermek isteyenler olabilir. Sizlerden isteğim; çiçek göndermek yerine Türkiye Gençlik Vakfına (TÜGVA) Kızılay ya da Yeşilay’a bağışta bulunmanızdır.
Düzceli hemşerilerime ve kamuoyumuza en içten saygılarımla.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.