15 Mayıs 2024

Dostluk Maçının Galibi Kıbrıs Binatlıspor Oldu

Düzcede Kampta Kıbrıs U-15 Milli Takımı Sporcularından Kuru Kıbrıs Binatlıspor U 15 Takımı Düzcede Kamp Döneminde Oynadığı Dostluk Turnuvası Maçında Binatlıspor Kulübü Sporcusu Nevzat Çayanın Golü İle Düzcespor U 15 Takımını 1-0 Yendi.

14 Temmuz 2018 Cumartesi 23:08
519 Okunma
Dostluk Maçının Galibi  Kıbrıs Binatlıspor  Oldu

Şıralık 2 nolu sahada oynan müsabakada sezon başı olmasına rağmen maçta her iki takımın mücadelesini maçı izleyen spor sever Düzceler sporcuları takdir ettiler.
Her iki takım sporcuları girdikleri gol pozisyonlarını değerlendiremezken, Kıbrıs U 15 takımı ilerleyen bölümlerde attığı gol ile 1-0 öne geçmeyi başardı.
İlerleyen bölümlerde başka gol olmayınca müsabakayı Kıbrıs U 15 takımı 1-0 kazandı. Müsabaka öncesinde ve sonrasında dostluk rüzgarları eserken her iki takım yöneticileri ve oyuncuları hatıra fotoğrafı çektirdi. Kıbrıs U 15 takımı Düzcespor başkanlardan Bayram Ali Kubilayın misafiri olarak Düzcede kamp yaptığı öğrenildi. Kıbrıs U 15 takımı ikinci maçını Boluspor U 15 takımı ile yapacak.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.