16 Mayıs 2024

Domokrasi Futbol Turnuvası Evcek Stadında

Demokrasi Futbol Turnuvası Evcek Stadında

09 Temmuz 2018 Pazartesi 22:14
481 Okunma
Domokrasi Futbol Turnuvası Evcek Stadında

15 Temmuz darbe girişiminde milli iradeye ve demokrasiye sahip çıkan tüm şehitlerimiz anısına Düzce Gürcü çiftlik EVCEK KÖY YAŞAM dinlenme tesisleri stadında Kıbrıs U -15 futbol MİLLİ takımının da katılımıyla turnuva düzenlenmiştir.
Turnuvanın ilk karşılaşması 12.Temmuz 2018 pazar günü17.00 de Evcek stadında Düzce İli Bölgesel hakemleri yönetiminde start alacak.
Turnuvada Kıbrıs U-15 Milli futbol takımı ,Boluspor U-15 futbol takımı ,Düzcespor U-15 futbol takımları dostluk karşılaşmaları yapacaklar..
EVCEK KÖY YAŞAM ALANI dinlenme tesislerinin konuğu olarak Demokrasi ve Milli Birlik futbol turnuvasına katılmak üzere 10 günlüğüne EVCEK KÖY YAŞAM ALANINDA konuk olarak kalacak olan Kıbrıs U-15 futbol takımı Düzcenin doğal güzelliklerini tanımaları sağlanaçaktır.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.