3 Mayıs 2024

CHP-İYİ PARTİ ORTAK ADAYI AKÇAKOCA’DA MORAL BULDU

PARTİNİN AĞIR TOPLARI SÖYLEMLERİ İLE SALONU COŞTURDU

03 Şubat 2019 Pazar 09:15
734 Okunma
CHP-İYİ PARTİ ORTAK ADAYI AKÇAKOCA’DA MORAL BULDU

31 Mart Yerel Seçimler öncesi CHP’nin Akçakoca’da düzenlediği “Aday Tanıtım Toplantısı”nda  heyecan ve kalabalık dikkat çekti. Partinin ağır topları söylemleri ile salona büyük coşku kattı. İYİ Parti ve CHP Düzce İl Yöneticilerinin de hazır bulunduğu salonda  CHP-İYİ Parti’nin ortak Adayı Akçakoca Belediye Başkan Adayı  Fikret Albayrak ile Belediye Meclis Üyeleri de salondan büyük alkış aldı. 
CHP  ve İYİ Parti’
nin ortak adayı Akçakoca Belediye Başkan Adayı Fikret Albayrak, 31 Mart yerel yönetimler seçimleri öncesi Akçakoca’da düzenlenen “Aday Tanıtım Toplantısı”nda  büyük moral buldu. CHP ve İYİ Parti tarafından desteklenen Albayrak ve Meclis Üyelerinin tanıtıldığı salonun kalabalığı sokağa taştı. İstanbul Milletvekili Av. Mahmut Tanal yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.


Düzce’nin sahildeki tek kenti Akçakoca İlçesinin CHP ve İYİ Parti tarafından ortak desteklenen Belediye Başkan Adayı Fikret Albayrak, yoğun katılımlı bir toplantıda meclis üyeleri adaylarıyla birlikte tanıtıldı.
CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal, Sosyalist Enternasyonal Başkan Yardımcısı Umut Oran, Bolu ve Düzce’nin İYİ Parti ve CHP il başkanları, ilçelerin belediye başkan adayları, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Yığılca eski belediye başkanı Bünyamin Şahin başta olmak üzere CHP Düzce İl Başkanı İlhan Duru, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, her iki partinin Akçakoca İlçe Başkanları ve yöneticileri ile salonu hınca hınç dolduran çok sayıda konuk, konuşmacıları dikkatli takip etti.
CHP  Düzce Beleidye Başkanı İlhan Duru, CHP Akçakoca İlçe Başkanı Ömer Başer, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, İYİ Parti Akçakoca İlçe Başkanı B. Alkan Lokum’da yaptıkları konuşmalarda ittifakın adayı Fikret Albayrak’ın seçimi yeniden kazanarak Akçakoca’yı yeniden parlayan Kent haline getireceğini dile getirdiler . 
CHP-İYİ Parti Akçakoca Belediye Başkan Adayı Fikret Albayrak, konuşmasında İttifakın ortak adayı olarak seçimleri tekrar kazanacağını ve ışığı sönen Akçakoca’yı bir kez daha Parlayan Kent haline getireceklerini söyledi.   

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.