3 Mayıs 2024

Bıyık Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

MHP.Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık 31 Mart yerel seçimleri öncesinde çalışmalarını sürdürüyor.

06 Şubat 2019 Çarşamba 12:15
1027 Okunma
Bıyık Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan adayı seçim çalışmaları kapsamında Burhaniye Mahallesi ve Şerefiye Mahallelerinde faaliyet gösteren esnafları ziyaret ederken,öğlen yemeğini de inşaatta çalışan işçiler ile yiyerek işcilerle bir araya geldi.
Bıyık Burhaniye Mahallesinde ara sokakların birinde inşaatı yapılan bir bina için harcı karan işçiye yardım eden Erdoğan Bıyık, inşaat ustasına “ Sana yardıma geldim  inşaat ustası  da  Erdoğan Bıyık’a yardımlarından dolayı teşekkür ederken destek sözü verdi.  
Kaldırımda iki kızın voleybol oynadığını gören Başkan Adayı Bıyık, bana da top atın diyerek  voleybol oynamaya başladı. Bir süre kızlarla voleybol oynayan Bıyık esnaf ziyaretine devam etti. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.