3 Mayıs 2024

Bıyık Rektör Nigar Demircan Çakar'ı Ziyaret Etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık ziyaretlerine Düzce Üniversitesi Rektörü Nigar Demircan Çakar’ı, Ziyaret etti.

20 Şubat 2019 Çarşamba 22:00
752 Okunma
Bıyık Rektör Nigar Demircan Çakar'ı Ziyaret Etti.

31 Mart’ta yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde çalışmalarına ara vermeden devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ı makamında ziyaret etti. 
Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar ile Düzce Üniversitesi olarak yapılan çalışmalar, Düzce Belediyesi ile Üniversite arasında koordinasyon gibi konularda sohbet ederek birlikte çalışma sözü verdi.

Bıyık, “ Düzce Üniversitesi şehrimiz için çok önemli bir değer olduğunun bilincindeyiz. Gördüğümüz kadarıyla Düzce Belediyesi ile Üniversite arasında sağlıklı bir iletişim ve çalışma ortamı olmamış. 
Üniversite öğrencilerinin yaşamış olduğu sorunların giderilmesi adına basit dokunuşlar ile çözüme kavuşturulacak olan konular ne yazık ki Belediye tarafından görülmezden gelinmiş. 
Öğrencilerin yaşamış olduğu sorunları çözüme kavuşturma adına gerekli alt yapıları oluşturduk. Düzce Belediyesini kazandıktan sonra Üniversite yönetimi ile birlikte hareket etmek istiyoruz dedi. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.