29 Nisan 2024

Bıyık Düzcelileri Hatırı Bileti Almaya Davet Etti.

TFF.3. Lig 2. Grup da mücadele eden temsilcimiz Düzcespor Kemer2003 ile oynayacağı karşılaşmayı cezası nedeniyle seyircisiz oynayacağından Düzcespor yönetimi gelen teklifler sonrasında karşılaşmanın anısına hatıra biletleri bastırdı.

07 Şubat 2019 Perşembe 12:00
806 Okunma
Bıyık Düzcelileri Hatırı Bileti Almaya Davet Etti.

 MHP.Belediye Başkan adayı Erdoğan Bıyık Düzcelileri Düzcespor storede satışa sunulan Düzcespor Kemer 2003 spor karşılaşmasının hatıra biletlerini Düzcespora destek için almaya davet etti.
MHP.Düzce Belediye Başkan Adayı ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Düzce Şube Başkanı Erdoğan Bıyık, Düzcespor Kemer2003 karşılaşması için bastırılan Düzcespor storede satışa sunulan hatıra bileti alarak temsilcimize destek oldu. 
Düzcemizin ortak değeri kırmızı laciverli Düzcesporuna sahip çıkan Düzceliler satışa sunulan Düzcespor Kemer 2003 karşılaşması hatıra biletini  almak için Düzcespor store akın etti.

 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.