5 Mayıs 2024

Bisiklet İl Birinciliği Yapıldı.

Okul sporları Bisiklet İl Birinciliği müsabakaları Kalıcı Konutlar Çevre yolunda yapıldı.

10 Nisan 2019 Çarşamba 16:00
601 Okunma
Bisiklet İl Birinciliği Yapıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Milli Eğitim Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Okul Spor yarışmaları kapsamında Bisiklet İl Birinciliği müsabakaları yapıldı.
09 Nisan 2019 tarihinde yapılan Okul Sporları Bisiklet İl Birinciliği müsabakaları sonunda 60 km yol yarışında Yavuz Selim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 40 km yol yarışında Turgut Özal Anadolu Lisesi ve 20 km yol yarışında Özel Düzce Kültür Eğitim Ortaokulu birinci oldu.
Dereceye giren okullara Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Dereci, Spor Hizmetleri Şube Müdür Vekili Faruk Çelik, Bisiklet İl Temsilcisi Ali Daşbaş, Okul Sporları İl Temsilcisi Serkan Erdoğan ve bisiklet federasyonu hakemleri takdim etti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.