5 Mayıs 2024

Belediyesporun Yeni Başkanı Kasapoğlu

Düzce Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Olağan Genel kurul Toplantısı ardından yeni başkanını seçti. Kongre sonucunda yeni başkan Celal Kasapoğlu oldu.

12 Haziran 2019 Çarşamba 16:15
585 Okunma
Belediyesporun Yeni Başkanı Kasapoğlu

Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Olağan Genel kurul Toplantısı sonrasında Düzce Belediye Gençlik ve Spor Kulübünün yeni başkanı belirlendi. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu kongre ardından kulüp başkanlığı görevine geldi. Uzun yıllar Hatun Albayrak Şengüloğlu’nun başkanlığını yaptığı Düzce Belediye Gençlik ve Spor Kulübünde Celal Kasapoğlu dönemi resmen başladı. Özelikle amatör branşlar da elde ettiği başarılarla adından söz ettiren Düzce Belediye Gençlik ve Spor Kulübü erkek ve kadın basketbolu, erkek voleybolunda ülke genelinde önemli başarılar ederek ilimiz tanıtımına büyük katkıda bulundu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.