14 Mayıs 2024

Batı Karadeniz 3 Bant Bilardo Şampiyonasına Düzce ev sahipliği yaptı.

Bilardo Federasyonunun düzenlediği Batı Karadeniz 3 Bant Bilardo Şampiyonası, Düzce Gençlik Merkezi Savaş Bulut Bilardo Salonunda yapıldı. 2 gün süren ve 48 sporcunun mücadele ettiği şampiyona nefes kesti.

02 Ekim 2018 Salı 21:06
477 Okunma
Batı Karadeniz 3 Bant Bilardo Şampiyonasına Düzce ev sahipliği yaptı.

Düzce Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bilardo sporunun yeniden canlanması ve tercih edilen spor olması için turnuvalara büyük destek veriyor. Bu çerçevede açmış olduğu Kalıcı Konutlar Gençlik Merkezi Savaş Bulut Bilardo Salonunda, Bilardo Federasyonunun organize ettiği Batı Karadeniz 3 Bant Bilardo Şampiyonasına ev sahipliği yaptı.
Batı Karadeniz bölgesindeki illerden toplam 48 sporcunun katıldığı müsabakalar sonunda dereceye girenlere ödülleri verildi.
Batı Karadeniz 3 Bant Bilardo Şampiyonası sonunda Zonguldaktan Bayram Ali Kefeli birinci, Serdar Berber ikinci, Bartından Murat Çetiner ve Boludan Murat Yörükoğlu üçüncü oldu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.