6 Mayıs 2024

Başlama Vuruşu Başkandan

Düzce Belediyesi Bünyesinde Her Yıl Düzenlenen Kurumlar Arası Futbol Turnuvasının Santra Vuruşunu Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay Yaptı.

30 Mart 2018 Cuma 11:54
412 Okunma
Başlama Vuruşu Başkandan

Düzce Belediyesi bünyesinde her yıl geleneksel olarak düzenlenen Kurumlar arası Futbol Turnuvasına Kurum çalışanlarından oluşturulan 11 takım iştirak etti.
7 hafta sürecek Düzce Belediyesi geleneksel Kurumlar arası futbol turnuvasında oynanacak karşılaşmalarda 11 takım şampiyonluk için mücadele edecekler.

Turnuvanın ilk karşılaşmasında Düzce Belediyesi personelini yalnız bırakmayan Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay, Özel Kalem Müdürlüğü ve Mali Hizmetler Müdürlüğü takımlarının karşılaşmasında turnuvaya yaptığı başlama vuruşuyla start verdi.

Maçı bir süre takip eden Başkan Ay turnuvaya katılan herkese başarılar dileyerek çalışanlarımızın böyle sportif ve sosyal faaliyetlere katılmasını takdir ediyor ve destekliyorum. Turnuva süresince takım ruhu ile mücadele eden, hak eden şampiyon olsun. Turnuvaya katılan her bir personelimize başarılar diliyorum dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.