6 Mayıs 2024

Başkana Bilgi Verdiler

Mayıs Ayında Düzenlenecek 2. Bisiklet Baharı İçin Çalışmaları Sürdüren Düzce Bisiklet Kulübü, Başkan Aya Etkinlik Hakkında Bilgi Verdi Ve Destek İstedi.

29 Mart 2018 Perşembe 00:44
395 Okunma
Başkana  Bilgi Verdiler

Düzce Bisiklet Kulübü Başkanı Birol Aksu ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Dursun Ayı ziyaret ettiler. Ziyaretin ana konusu mayıs ayında yapılacak olan 2. Bisiklet Baharı turuydu.
Düzce Bisiklet Kulübü 13 Mayısta 2. Bisiklet Baharı etkinliğini gerçekleştirecek. Geçtiğimiz günlerde Vali Zülkif Dağlıyı ziyaret ederek tur hakkında bilgi veren Kulüp Başkanı Birol Aksu ve yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Dursun Ay ile görüştü.
Bisiklet Kulübü Başkanı Birol Aksu, Başkan Aya Bisiklet baharı etkinliği hakkında bilgi verirken, tur için kurumlardan yoğun talep olduğunu ve 200ün üzerinde kurumun katılacağını bildirdi.
Başkan Ay da, Düzcede bisikletin yaygınlaştırılması için üzerlerine düşen görevi yerine getireceklerini söyledi, gelişmiş medeniyetlerde araç yerine bisiklet kullanıldığını, Düzce Belediyesi olarak bisikletin yaygınlaşması için bisiklet organizasyonlarına her zaman destek vereceklerini belirtti.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.