5 Mayıs 2024

Başkan Özlüden Destek Çağrısı

Düzce Belediye Başkanı Dr.Faruk Özlü Basketbol 1.Liginde Play Off çeyrek finalinde 11 mayıs cumartesi günü Kalıcı konutlar spor salonunda Konyaspor ile evinde karşılaşacak olan Düzce Belediyesi Basketbol takımımızı destek çağrısı yaptı.

10 Mayıs 2019 Cuma 12:00
637 Okunma
Başkan Özlüden Destek Çağrısı

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Kalıcı Konutlar Düzce Spor salonundaki maça herkesi davet ederek “Play Off çeyrek final mücadelesinin ikinci maçı 11 Mayıs Cumartesi günü saat 16.00’da Kalıcı Konutlarda Düzce Spor Salonunda oynanacak. Bu zorlu maçta takımın taraftarlarını ve Düzceli hemşerilerimizi spor salonuna davet ediyoruz. Süper Lig Yolunda Takımını Yalnız Bırakma” sloganıyla çıkılan bu yolda yeşil beyazlı formaya gönül veren tüm taraftarları maça bekliyoruz. Haydi, Düzce Basketbol taraftarları yerini al ve takımına sahip çık” dedi.
Düzce Belediyespor’dan yapılan açıklamaya göre, Kalıcı Konutlarda Düzce Spor Salonundaki maça Saat 15.00'de Belediye önündeki duraktan, 15.15'te Krempark önündeki duraktan ve yine 15.15'te Düzce Üniversitesi alt giriş kapıdan ücretsiz servis kaldırılacaktır.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.