25 Nisan 2024

Başkan Özlü Destek İçin İstanbul’a Gitti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleri öncesi aynı kabinede görev aldığı Eski Başbakan ve Meclis Başkanı aynı zamanda AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek olmak üzere İstanbul’a gitti.

11 Haziran 2019 Salı 17:15
717 Okunma
Başkan Özlü Destek İçin İstanbul’a Gitti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün gözü kulağı İstanbul seçimlerinde… 23 Haziran’da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye seçimleri yaklaşırken Başkan Özlü de aynı kabinede birlikte görev aldığı Eski Başbakan, Meclis Başkanı ve AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a destek olmak üzere İstanbul’a gitti.
Her fırsatta seçim çalışmalarına destek olmak üzere İstanbul’a giden Başkan Özlü konu hakkında yaptığı açıklamada İstanbul’un kazanılmasının büyük bir önem arz ettiğini belirterek “Sayın Binali Yıldırım benim Başbakanımdır. Birlikte 1,5 yıldan fazla aynı kabinede görev aldık. Önemli işlere imza attık. Kendisi İstanbul Büyükşehir Belediye seçimlerinde adaydır, ona desteğimiz son güne kadar devam edecek. Bu seçim bizim için Düzce kadar önemlidir. Çünkü biliyorsunuz, Düzce İstanbul’a içme suyu sağlıyor. Aynı havza içindeyiz. Bu konu başta olmak üzere çok fazla ortak proje hazırlığımız var. Büyükşehir belediyesi ile ortak projelerimiz Düzce’yi başka bir boyuta taşıyacak. Bu nedenle 23 Haziran’da yenilenecek seçimlere kadar kendisine desteğimizi sürdüreceğiz, yanlarında bulunacağız. Sayın Yıldırım’ın bu seçimi kazanması çok önemlidir. İstanbul’da oy kullanacak hemşerilerime de sesleniyorum. Oy kullanmak bizim vatani görevimizdir, oylarımızı Binali Yıldırım’a verelim” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.