5 Mayıs 2024

Başkan Leblebiciden Taraftara Çağrı

Başkan Leblebici, 22 Nisan Pazar Günü Oynanacak Müsabaka Öncesi Taraftarlara Seslendi.

21 Nisan 2018 Cumartesi 10:30
506 Okunma
Başkan Leblebiciden Taraftara Çağrı

HER ZAMANKİ DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUZ
3. Lig 1. Grupta PLAY- OOF a kalabilmek için mücadele eden 22 Nisan Pazar günü Yeni Altındağ Belediyespor ile kritik bir maça çıkacak olan Düzcespor Kulüp Başkanı Leblebici taraftarı tribünde yerlerini alarak takımlarını desteklemelerini istedi. Başkan Leblebici PLAY-OOF yolunda ilerleyebilmek için aralarında 2 puan fark bulunan 6. sıradaki Ofspor deplasmanına eli güçlü gitmek için mutlaka maçı galibiyetle tamamlamamız gerekiyor.
Leblebici 1967 yılından itibaren kıymetli bir miras gibi Düzcespor ruhunu yeni nesillere aktaran siz değerli taraftarlarımızın bu kritik müsabakada da her zamanki desteğini bekliyoruz. Yeni Altındağ karşılaşması öncesi taraftarlara seslenen Başkan Leblebici, PLAY-OOF yolunda ilerleyen kırmızı lacivertli takımımızı, gerek deplasmanda gerek iç sahada göreve geldiğimiz ilk günden beri şahsım ve yönetim kurulu arkadaşlarım olarak yalnız bırakmıyoruz. 1967 yılından itibaren kıymetli bir miras gibi Düzcespor ruhunu yeni nesillere aktaran siz değerli taraftarlarımızın bu kritik müsabakada da her zamanki desteğini bekliyoruz.
Kritik mücadeleye çıkmadan önce takımdaki atmosferi yakalayabilmek için sporcuların ve teknik ekibin karşılaşmadan bir gün önce bir otelde kampa girmesine karar veren Başkan Leblebici ve yönetim kurulu üyeleri, Düzceli vatandaşlardan da galibiyet ruhunu yakalamak için destek bekliyor.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.