5 Mayıs 2024

Başkan Leblebiciden Çarpıcı Açıklamalar

Düzcespor Başkanı Muzaffer Leblebici, Düzcespor Sevdasından Hoca Değişikliğine, Kurumsallaşmadan Play Offa Kadar Bir Çok Konuda Çarpıcı Açıklamalarda Bulundu.

28 Nisan 2018 Cumartesi 20:28
427 Okunma
Başkan Leblebiciden Çarpıcı Açıklamalar

Düzce tv.de yayınlanan Hasan Kaya ile Spor Sayfası Özel Programına Düzcesporun yeni Başkanı Muzaffer Leblebici ve yönetim kurulu üyesi Maksut Balta konuk oldu.
Programda Başkan Leblebici, eski Başkanlar Cihat Algün ve Mehmet Sayguna çağrıda bulundu, Düzcesporun borcuna temlik koydurmanın etik olmadığını söyleyerek, eski başkanlardan bir jest daha yapmalarını istedi.
Düzcede yatırım yapma düşüncesinin nasıl ortaya çıktığını anlatan Düzcespor Başkanı Muzaffer Leblebici, çok daha önce şehir olması gerektiğini söylediği Düzcenin çok geç kalmış bir şehir olduğunun altını çizdi. Düzcespor dahil hiçbir şey için geç kalınmış olmadığını vurgulayarak artık çok daha yukarılara taşınması gerektiğini dile getirdi.
Ben Düzcesporu herkesin sevdiğini düşünüyorum ama herkes kendine göre seviyor. Asıl sorun burada bence. Kendine göre sevmek yerine ortak akıl oluşturup Düzcesporu yukarı nasıl taşıyacağız noktasında hamleler yapmak zorundayız. Ben bu konuda şanslıyım, her fikirdeki arkadaşımız yönetimde şu anda. Her karar medeni ölçülerde tartışılıyor. Her fikir dinleniyor. Yönetimde olmayanların da fikrini dinliyorum. Ortak karar alınıyor. Maksut Balta ise, Düzcespora gönül verenlerin biraz daha metanetli davranması gerektiğini savunurken, spor severlerin yönetime destek vermesini istedi. DÜZCESPORUN DÜŞÜŞE GEÇTİĞİ DÖNEM
Bir takımın alt yapısı olmamasının, hocanın baştan bu yana yabancılardan seçilmesinin yerli hocalara yapılan en büyük haksızlık olduğunu vurgulayan Leblebici hoca değişikliği ile ilgili olarak, İsterdim ki alt yapıdan yetişmiş futbolcularla birlikte şans verilmiş antrenörlerle Düzce çok başka bir yerde olsun, biz çok başka bir yönetim sergileyelim. Ama takdir edin ki, 1 yıl içinde kaç yönetim değişmiş, kaç tane hoca gelmiş, transfer yasağı var ve elinizdeki doneler bu kadar. Dar alanda paslaşıyorsunuz. Futbolcu ile antrenör uyumlu değilse sahaya sonucu yansıtamazsınız. Sonuçlar oraya getirmiştir, istifa etmiştir, bana sorarsanız iyi ki istifa etmiştir. Geriye kalmış 2 maç, ne yaparsınız, tecrübeli insanları yönetime alırsınız, kim var kim yok, analiz yapalım, öyle bir hoca ile anlaşalım ki bundan sonraki 2 yılın programını da yapsın. İyi hocaların hepsi zaten takım çalıştırıyor, arkadaşlarımız ciddi anamda çalıştılar, önümüze seçenekleri koydular. BİZ HEP BYPASS YAPMIŞIZ
Bakıldığı zaman Düzcesporun çok ciddi sorunları var diyen Başkan Leblebici, çok çarpıcı tespitlerini paylaştı. Biz hep bypass yapmışız, çağırıyoruz bir başkanı adamcağıza gazı veriyoruz, büyük bir iştahla ve şevkle, gerçekten Düzceyi sevdiği için benim ismim olsun bu işte diye para harcamaya başlıyor. Etrafında bir anda asalaklar oluşuyor. Futbolu bilmediğini bilenler aslanlar gibi bu işi organize etmeye başlıyor, herkes bir tarafa çekiştirmeye başlıyor, adam şaşkına dönüyor, bir yandan para harcıyor, bir yandan gaz alıyor, bir yandan da dönüp halka umut dağıtıyor. Mecbur buna ve sonuç hüsran, her sene her sene. Şeklinde konuştu. TEKRAR BAŞA SARACAK ZAMAN YOK
Başkan Leblebici, PLAY-OOF ve şampiyonluk hayalinin hala devam ettiğini söylerken, tekrar başa saracak zaman olmadığını ve takımı bilen insan olarak Ufuk Hoca ile ortak karar alınarak anlaşma sağlandığını dile getirdi.
Başkanlar gelip geçici Düzcespor baki diyen Leblebici, yeni yönetimin uyum içinde çalıştığının altını çizdi. Düzcesporun geleceğini kurtarmak için çalışmaları gerektiğini belirtti. 3TE ÇOK KALDIK ARTIK 2 YE GEÇMELİYİZ
Takıma güvendiğini bu çocuklar ruhlarını ortaya koyacaklar bu maçı alacaklar başka çareleri yok sözleriyle ifade eden Başkan Leblebici, Ufuk hoca ile uyum yakalandığını kaydetti, Bu iş olacak, biz üçte fazla kaldık artık ikiye geçmeliyiz dedi. BİR JEST DAHA YAPMALARINI İSTİYORUM
Düzcesporun geçmiş dönem başkanlarına teşekkür eden Leblebici onları eleştirdiğimi bir konu var dedi ve temlik koyduran iki başkana çağrıda bulundu.
Leblebici, Geçen yıl yaptığım bir şeyi onlardan talep edeceğim. Nevşehirde ciddi anlamada harcadığım parayı şehre bağışladım. 2,5 temlikli olan, üstüne de harcadığım para ile birlikte 3 milyarın üzerinde bir parayı Nevşehirspor a bağışladım. Eğer siz oraya başkan oluyor ve para harcıyorsanız temlik koydurmanın etik olduğunu düşünmüyorum. Ya da harcamayacaksınız. Harcıyorsanız da o şehre hediye edeceksiniz. Temlik koyan arkadaşlarımızın haklı olduklarını kabul etmekle birlikte onların bu jesti yapmaları gerektiğini düşünüyorum. Çünkü yeni bir Düzcespor oluşturabilmek için borçsuz bir Düzcespora ihtiyacımız var bizim. Gelecek takımımı kuracağız, geçmiş borçları mı ödeyeceğiz. Geçmiş başkanlarımızın hepsine saygı duyuyorum Onların alicenaplıklarında hiçbir kusur ve eksiklik görmüyorum. Çok harcadıklarını da kabul ediyorum ama bir büyüklük daha yapıp Düzcesporu borçtan kurtarmaları lazım. Bir tanesi de yönetim kurulunda başkan yardımcım. Bugüne kadar yaptıkları jestin üzerine bir jest daha yapmalarını istiyorum. Çünkü onlar iyi niyetliler, Düzceyi seviyorlar dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.