28 Mart 2024

Başkan Kapoğlu Kamp ve Hazırlık Karşılaşmalarını Takip Ediyor

TFF:3.lig 1.grupta mücadele eden Ligin ikinci yarı hazırlıklarını Antalya Manavgatta sürdüren Düzcespor'un kamp çalışmalarını başkan Gökhan Kapoğlu,Başkan yardımcısı Zekariya Korkmaz,Genel kaptan Selattin Kudu takip ediyor.

05 Ocak 2020 Pazar 22:45
655 Okunma
Başkan Kapoğlu Kamp ve Hazırlık Karşılaşmalarını Takip Ediyor

İkinci yarı çalışmaları kapsamında kamp yapılan otelin sahasında yapılan çalışmaları takip eden Başkan Kapoğlu ve Başkan Yardımcımız Zekeriya Korkmaz,Genel Kaptan Selattin Kudu idman öncesi teknik ekip ile bir araya gelerek takımın son durumu hakkında değerlendirme yaptı.

Takıma güvenin tam olduğunu belirten Başkan Kapoğlu, ligin ikinci yarı karşılaşmalarında bambaşka bir Düzcespor olacak. Ligde hedefimiz en kötü play off.Bu hedeflerimizden hiçbir zaman ödün vermeyeceğiz. Sezon boyunca mücadele hırsımızı hiçbir zaman yitirmeden yolumuza devam edeceğiz.İkinci yarı daha fazla ve on binlerce taraftar arkamızda olacak. Onları stattan başı dik uğurlamak için herkes üzerine düşeni yapacaklar,şeklinde konuştu.

Teknik Direktör Adem Neboğlu’na olan güvenini ifade eden Başkan Kapoğlu; "Futbolculuk kariyerinizde pek çok maçlara çıktınız. Bu tarz atmosferleri çok iyi yaşayan birisiniz. Düzcespor’u size emanet etmekten memnunuz. Önümüzde ki hafta başlayacak olan ligin ikinci yarısının ilk maçı olan Kızılcabölükspor maçından 3 puanla dönmenizi istiyorum ve evimizde oynayacağımız Çankaya FK maçında da sizlerin sayesinde tribünleri doldurmak istiyorum. Hafta sonu bizleri mutlu edeceğinize inanıyorum" mesajını verdi.

Öte yandan Başkanı Gökhan Kapoğlu, Yönetim olarak takımımızın maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağız.Gereken neyse yapılır. Biz bu sene inanıyorum ki  2. Lig’e çıkacağız" dedi.
Ligin ikinci yarı hazırlıkları kapsamında Antalya Manavgat’da kamp yapmakta olan Düzcespor otelin sahasında karşılaştığı Tekirdağspor maçına teknik direktör Adem Neboğlu, sahaya Furkan,Enver, Oğuzhan, Kadir Bilimlier, Adnan Koldere, Yücel, Metin Sevinç, Nevzat, Aybars ilk onbiriyle başladı.

Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde  tüm oyuncuları maca dahil eden Adem Neboğlu,kamp çalışmalarında futbolcuların performanslarını görmüş oldu.
Düzcespor karşılaşmayı 16.dakikada serbest atıştan Nevzat'ın,77.dakikada Yücel'in penaltı atışından attığı golle  karşılaşmayı 2-0 galip tamamladı.
Düzcespor kamp yaptığı otelin sahasında Tekirdağspor ile yaptığı hazırlık karşılaşmasını Başkan Gökhan Kapoğlu ve Başkan Yardımcımız Zekeriya Korkmaz, takip ederek maçın ardından teknik heyeti ve futbolcuları tebrik etti.
Düzcespor ligin ilk devresinin ilk karşılaşmasında deplasmanda karşılaşacağı  Kızılcabölük macı hazırlıklarını Manavgat'taki kamp yaptığı otelde sürdüreçek.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.