3 Mayıs 2024

Aziziye Gençlerinden Coşkulu Karşılama

Aziziye Mahallesi Gençlerinin düzenlemiş olduğu programda Başkan Adayı Erdoğan Bıyık coşkulu bir şekilde karşılandı.

03 Mart 2019 Pazar 13:15
445 Okunma
Aziziye  Gençlerinden Coşkulu Karşılama

Yüzlerce kişinin katıldığı programda MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık havai fişekler ve meşaleler ile karşılandı.


Slayt gösterimi ile başlayan program Erdoğan Bıyık’ın projeleri hakkında yaptığı konuşma ile devam etti. Düzce’ye gerçekleştireceği projeler hakkında bilgiler veren Başkan Adayı Erdoğan Bıyık, “ Düzce için gece gündüz demeden çalışacağız. Düzce’yi hak ettiği noktalara el birliği ile getireceğiz. Yaşamış olduğunuz sorunları çok iyi biliyorum çünkü bende aynı sorunları sizlerle birlikte yaşıyorum” şeklinde konuştu.

Soru cevap bölümünde programa katılan bir çocuğun “ Erdoğan Abi bizim kramponumuz yok bize krampon alır mısın” demesi üzerine MHP Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık programa katılan bütün çocuklara krampon sözü verdi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.