3 Mayıs 2024

Ayak Basılmadık Yer Sıkılmadık El Bırakılmadı.

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık 31 Mart Yerel Seçimlerine 2 ay gibi bir süre kalmasına rağmen Düzce ‘de ayak basılmadık yer, sıkılmadık el kalmayacak şekilde dolaşarak çalışmalarına yoğun tempo ile yürüttü.

03 Şubat 2019 Pazar 10:30
888 Okunma
Ayak Basılmadık Yer Sıkılmadık El Bırakılmadı.

31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde çalışmalarını yoğun tempo ile devam eden Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a Genel Merkezden de tam destek geliyor. 
Seçim çalışmaları kapsamında Bolu Caddesi ve İstanbul Caddelerinin de faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Başkan Adayı 
Erdoğan Bıyık’a Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Bahadır Alperen de yalnız bırakmadı. 

Bolu Caddesi ve İstanbul Caddesi ziyaretlerine Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Bahadır Alperen, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, MHP Düzce İl Kadın Kolları Üyeleri de eşlik etti. 
Ziyaret Bolu Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafların ziyareti ile başladı. İstanbul Caddesi üzerinde faaliyet gösteren esnafların ziyaret edilmesi ile devam edildi. 
Esnaflar Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı Erdoğan Bıyık’a yoğun ilgi gösterdi. 

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.