3 Mayıs 2024

“Ak Parti” Yerel Seçim Öncesi teşkilatla buluştu

AK Parti Düzce İl Başkanlığı Tarafından Teşkilat İçi Eğitim Toplantısı Düzenlendi

13 Şubat 2019 Çarşamba 01:15
788 Okunma
“Ak Parti” Yerel Seçim Öncesi teşkilatla buluştu

Toplantıya , Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, Belediye Başkanı Dursun Ay, Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü, Ak Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, belediye başkanları, il ve ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları ile partililer katıldı.
Toplantıda ilk konuşmayı İl Başkanı Mustafa Keskin yaptı. Keskin, yenilenen il teşkilatla birlikte 31 Mart seçimleri için dimdik ayakta olduklarını ve 10-0 için tüm güçleriyle çalışacaklarını söyledi.
Keskin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ve sağlık bakanlığı döneminde Recep Akdağ’ın önderliğinde, Ak Parti’nin diğer bütün icraatlarının yanında sağlıkta atılımlar yapıldığını söyleyerek, “ inanın 2001 yılında bunların hayalini bile kuramıyorduk. Biz Bodrum’da kalp krizi geçiren Fransız turist için Fransa’dan helikopter geldiğini televizyondan seyrediyorduk, hamdolsun bugünlerimize. Allah, Türk birliğimizi, gücümüzü hiçbir zaman bozmasın.” Şeklinde konuştu.

Daha sonra kürsüye gelen Belediye Başkanı Dursun Ay, 31 Mart’ta bir nöbet değişimi yaşanacağını söyleyerek, seçimde 10-0’ı korumaları gerektiğini belirtti.
Zirveye çıkmak zordur, zirvede kalmak daha da zordur” diyen Başkan Ay birlik beraberlik mesajı verdi, “ Biz zaten kendimiz birlik beraberlik içinde olduğumuz zaman gereği yapılmış oluyor zaten. O yüzden, bu işte darılmak, küsmek, ben meclis üyesi olamadım gibi kesinlikle böyle bir şeye girmeyelim. Bu davayı yerel düşünmeyelim.” Diyerek bu seçimin zaferle sonuçlanması için ne gerekiyorsa yapılmasını istedi.

Ak Parti Düzce Milletvekili Ayşe Keşir ise, konuşmasına, Bakan Akdağ’a, “ Türkiye’nin ilk kadın İGM Başkanı Düzce’de” bilgisini vererek başladı. Düzce’nin tüm etnik kökenleri barındıran bir mozaik olduğunu söylerken, sağlıkta dönüşümden söz etti.
Sağlıkta dönüşümlerle ilgili çok rakamlar paylaşabileceğini söyleyen Keşir, en önemli rakamın anne bebek ölümlerindeki hızlı düşüş olduğunun altını çizdi. Keşir ayrıca, Düzce’ye ve Ak Parti’ye yakışır bir seçim dönemi geçireceklerine inandığını da belirtti.


Toplantıda bir konuşma yapan Ak Parti Düzce Belediye Başkan Adayı Faruk Özlü de, Ak partinin çok başarılı olan alanlardan birinin ulaştırma, diğerini sağlık olduğuna dikkat çekti. Seçim sloganının “ Düzce’de hiçbir şey eskisi gibi olmayacak” olduğunu hatırlatan Özlü, büyük işler başaracaklarını ifade etti.
Öfke dilini kesinlikle kullanmayacaklarını belirten Özlü, “ Bizim kapımız herkese açık. Düzce’ye bir çivi çakmak, hizmet etmek isteyen , Düzce ile ilgili hayalleri, projesi olan herkese kapımız açık. Daha önce diğer partilerde görev yapmış, ama Düzce için hayalleri olan herkesi bu dönem partimize davet ediyorum.” Dedi. 
Teşkilat içi eğitim amacıyla Düzce’ye gelen eski bakan Recep Akdağ son olarak kürsüye çıktı. Akdağ, Ak Parti’yi diğer partilerden farklı kılan en önemli özelliğin teşkilat yapısı olduğunu söyledi.
Bugün seçimlere giderken de en önemli güvencemiz teşkilatlarımız.” diyen Akdağ, seçim stratejilerini tahtada yazarak teşkilat üyelerine anlattı. İlk olarak en önemli olanın niyet olduğunu belirten Akdağ, “ 10 belediyemiz var, 10’u da Ak parti’de, biz 2001’den beri girdiğimiz hiçbir seçimde yenilgiyle çıkmadık. Hep milletimiz arkamızda oldu. Bu iktidar nimetine sahip olma hizmet etmek fırsatıdır. En kıymetli iş insanlara hizmet etmektir. Bu  nimetin kadrini kıymetini bilmek, niyetimizi tekrarlamak lazım.” Dedi.

Yorumlar
Kalan karakter sayısı : 1000

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

TÜM KATEGORİLER

  1. Gündem
  2. Ekonomi
  3. Siyaset
  4. Asayiş
  5. Sağlık Ve Çevre
  6. Spor
  7. Eğitim
  8. Sektörel
  9. 3 Sayfa
  10. Dünyadan
Memleketim Düzce, Düzcede haberciliğinin özündeki sürekli değişim ve gelişim sürecini destekler ve öncülük eder.